عبدالرضا واعظی در گفتگو با خبرنگار بازار افزود: دانشجویان میتوانند با تشکیل استارتاپ ها و شرکتهای فناور از تمامی حمایتهای مادی و معنوی پارک علم و فناوری برخوردار شده و ایده خود را تبدیل به محصولات دانشبنیان بکنند.
وی با تأکید بر پیشگام بودن دانشجویان برای ایجاد کسبوکارهای فناورانه خطر نشان کرد: پارک علم و فناوری افزون بر ارائه تسهیلات به شرکتهای فناور و شرکتهای نوپا دانشجویی از پایاننامههای کاربردی نیز در قالب طرح گرنت فناورانه حمایت میکند.
رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی اظهار کرد: دانشجویان همچنین میتوانند با بهرهمندی از طرح دستیار فناوری بهعنوان کارآموز در پارک علم و فناوری و شرکتهای فناور و دانشبنیان تجربه و مهارت لازم برای تولید محصول فناور را کسب کنند.
واعظی گفتمان سازی و تغییر الگوهای فرهنگی، تلاش برای تأثیرگذاری بر محیط پیرامونی و جامعه و تغییر در مقررات و آییننامهها را لازمههای تأثیرگذاری دانشگاهها در تحقق اقتصاد دانشبنیان دانست.
وی تغییر نگرش نسبت به ارزش بیشتر مالکیت فکری در مقابل داراییهای فیزیکی، تغییر ارزشهای مربوط به کارآفرینی و استخدام، بازنگری و بازتعریف مفاهیم مربوط به موفقیت و نخبگی را از لازمههای گفتمان و تغییر الگوهای فرهنگی بیان کرد.
واعظی تصریح کرد: برای تغییر زیرساختهای سازمانی حوزه فناوری نوآوری؛ تقویت نهادهای فناوری در دانشکدهها، تقویت مراکز رشد و نوآوری و تقویت انجمنهای علمی و تعریف مأموریتهای فناورانه ضروری است.
وی ارائه تسهیلات کمبهره با بازپرداخت طولانیمدت (تا سقف یک میلیارد ریال)، اعطای تسهیلات توسط خود پارک و نه بانک، استقرار در پارک علم و فناوری، توانمندسازی استارتاپ ها و شرکتها از طریق برگزاری کارگاهها و دورههای مختلف، تسهیلات تجاریسازی و بازاریابی (مالی و پشتیبانی)، حمایت جهت شرکت در نمایشگاههای داخلی و خارجی و بهرهمندی از تمامی امتیاز مناطق آزاد ازجمله معافیت مالیاتی و گمرکی برای شرکتهای مستقر را از اصلیترین خدمات پارک علم و فناوری برای شرکتهای فناور و دانشبنیان مستقر عنوان کرد.
نظر شما