به گزارش بازار، سیدجواد حسینی کیا در تشریح نشست امروز این کمیسیون به حضور سورنا ستاری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و معاونان وی در این جلسه اشاره کرد.
نماینده مردم سنقر در مجلس با بیان اینکه آقای ستاری گزارشی از وضعیت شرکتهای دانش بنیان ارائه کرد، افزود: با مصوبه جهش تولید دانشبنیان مجلس یازدهم، خلاءهای قانونی مربوط به این شرکتها رفع میشود. به زعم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این قانون مسیر ۱۰ ساله کشور را مشخص میکند.
وی با بیان اینکه براساس توضیحات ارائه شده، باید موضوع دانشبنیان به فرهنگ تبدیل شود که تحقق این مهم به عزم ملی نیازمند است، ادامه داد: در حال حاضر ۶۷۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعال هستند که ۶۰۰ شرکت از این تعداد، ظرفیت صادراتی دارند.
این نماینده مجلس با اشاره به ایجاد اشتغال برای ۳۵۰ هزار نفر در کشور توسط شرکتهای دانش بنیان، ادامه داد: در حال حاضر ۵۰ شرکت دانش بنیان در بورس حضور دارند.
حسینیکیا با بیان اینکه براساس گزارش ارائه شده خانههای نوآوری و فناوری در خارج از کشور در حال راه اندازی است، افزود: به زعم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، انتقال فناوری مربوط به بخش خصوصی است نه دولت در واقع انتقال فناوری نیازمند منابع مالی نیست، زیرا این امری آموزشی است.
نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه مقرر شد بازدیدهایی از شرکتهای دانش بنیان پیشران به عمل آید، تصریح کرد: در این نشست، کمیسیون صنایع و معادن اعلام آمادگی کرد که در صورت وجود خلاء قانونی اقدامات لازم برای رفع این مشکل انجام گیرد.
نظر شما