کبری غیاثی در گفتگو با خبرنگار بازار اظهار داشت: چند سالی است که در زمینه صنایع دستی از جمله بافت گلیم، فرش و تابلو فرش مشغول به کار هستم و یک کارگاه صنایع دستی در این زمینه راه اندازی کرده ام.
وی گفت: هم اکنون حدود ۳۰ تا ۳۵ نفر بافنده به صورت مستقیم و ۲۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم در این کارگاه مشغول به کار هستند.
وی افزود: گلیم نقش برجسته ایلام نشان ملی گرفته و به این هنر در استان افتخار میکنیم، بیشترین تولیدات این کارگاه مربوط به گلیم نقش برجسته است.
غیاثی اضافه کرد: هم اکنون صنعتگران زیادی در صنایع دستی در زمینه تولید گلیم نقش برجسته استان فعالیت دارند که نیازمند حمایت مسئولان هستند.
وی گفت: گلیم نقش برجسته ظرفیت های اقتصادی زیادی برای استان ایلام دارد، در صورت توسعه این هنر توان برای جوانان زیادی در استان شغل ایجاد کرد.
وی ادامه داد: از مسئولان درخواست میکنیم که از تولیدکنندگان و کارگاه های صنایع دستی در استان حمایت کنند، با توسعه کارگاههای صنایع دستی می توان به رونق اشتغال و تولید در استان کمک کرد.
این کارآفرین حوزه صنایع دستی با اشاره به اینکه برای ایجاد شغل در حوزه های نفت و گاز باید هزاران میلیارد تومان سرمایه گذاری شود، افزود: در حوزه صنایع دستی با اندکی سرمایه گذاری می توان برای جوانان زیادی شغل ایجاد کرد.
غیاثی افزود: مرز مهران ظرفیت بزرگی برای صادرات صنایع دستی استان است، متاسفانه مسئولان اقتصادی برنامه ای مشخص برای صادرات صنایع دستی استان تعریف نکرده اند.
نظر شما