به گزارش بازار به نقل از استانداری گیلان، شاهرخ رمضان نژاد در دیدار با استاندار گیلان رسالت اصلی این سازمان را علمی و دانش بنیان کردن اقتصاد کشاورزی ذکر و با اشاره به فعالیت ۱۳ هزار مهندس کشاورزی در گیلان اظهار کرد: در برنامهریزیهای خود به دنبال آن هستیم که این سازمان، برای کشاورز و کشاورزان مفید باشد.
وی استفاده از ظرفیت های مردمی، مهارت محوری و نزدیکی بین علم و فن با تجربه را از جهت گیری های سازمان نظام مهندسی و منابع طبیعی بیان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر در کشور ۶۵۰ مرکز توان افزایی و مهارت آموزی کشاورزی داریم و با اجرای طرح نظام اجرایی سهمبری دانش از تولید در کشاورزی (سدات)، می توانیم پیوندی پایدار بین مهندسان کشاورزی با دست اندرکاران تولید و کشاورزان برقرار سازیم.
اسداله عباسی استاندار گیلان نیز تحول در کشاورزی را موضوعی مهم عنوان کرد که همراه با ارائه آموزشهای لازم به کشاورزان برای افزایش بهره وری در امر کشاورزی، نیاز امروز است.
وی مهارت افزایی را لازمه فارغ التحصیلان دانشگاهی بهویژه در حوزه کشاورزی ذکر و اضافه کرد: لازمست فعالیتهای کشاورزی، امور دامی و آبزی پروری، با رویکردهای دانش بنیان و شیوههای جدید و روزآمد، دنبال شود.
استاندار گیلان اتخاذ راهبردهای علمی را در افزایش بهره وری کشاورزی مهم خواند و تکلیف کرد که جلسه عملیاتی برای برقراری تقویت ارتباطات بین سازمان جهاد کشاورزی و نظام مهندسی، برگزار و اقدامات صورتگرفته، آسیب شناسی شود.
وی همچنین منابع طبیعی را یکی از موارد دارای اهمیت بهویژه در گیلان دانست و با اشاره به کاهش میزان جنگل ها، بر ضرورت توجه به اقلیم جنگل های استان در جنگل کاری و نیز توسعه زراعت چوب تأکید کرد.
نظر شما