به گزارش بازار، سرهنگ علی محمد رجبی به هک شبکههای اجتماعی افراد توسط مجرمان سایبری اشاره و اظهار داشت: مجرمان سایبری با هک شبکه اجتماعی افراد اقدام به ارسال پیامهای مبنی بر درخواست کمک مالی به دلایل مختلفی همچون سانحه رانندگی، بستری شدن در بیمارستان و ... با ذکر مبلغ و شماره حساب به تمامی دوستان و دنبال کنندههای فرد مذکور میکنند.
وی با بیان این مطلب که گذاشتن رمز شبکههای اجتماعی با کلمات و شمارههای عبور قابل حدس مانند کد ملی، شماره شناسنامه یا شماره تلفن همراه از مهمترین عوامل هک حساب کاربران محسوب میشود به افراد توصیه کرد: نسبت به بالا بردن امنیت حساب کاربری خود اقدام کنند.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا تصریح کرد: فعال کردن تایید دو مرحلهای برای ورود به حساب کاربری، جداکردن حسابهای کاربری شخصی از حسابهای تجاری و دنبال نکردن لینک صفحات جعلی ورود به اینستاگرام و همچنین عدم واگذاری رمز عبور به دیگران از جمله راهکارهایی است که میتواند مانع از هک حساب اینستاگرام شود.
سرهنگ رجبی خاطرنشان کرد: استفاده از رمز عبور با طول ۱۰ کاراکتر که ترکیبی از اعداد، حروف و کاراکترهای خاص باشد در این زمینه میتواند کمککننده باشد.
نظر شما