به گزارش بازار، فرشاد مقیمی مدیرعامل ایران خودرو گفت: در محصولات گروه صنعتی ایران خودرو بر اساس فرمول شورای رقابت و تورم بخشی که در آن لحاظ میشد و بانک مرکزی درصد تورم بخشی را در گذشته نزدیک را اعلام کردند و بر اساس همان چارچوب وزارت صمت این موارد را به خودرو سازها اعلام کردند و ما بر همان اساس اقدام کردیم.
مقیمی گفت: در پژو پارس ۱۷/۴ دهم درصد رشد قیمت داشتیم که در این افزایش قیمت هیچگونه سودی لحاظ نشده است.
وی خاطر نشان کرد: افرادی که تا پایان سال ۱۳۹۹ ثبت نام کردند و سود مشارکت هم ندارند تورم اردیبهشت سال ۹۹ را برایشان لحاظ نکردیم و با قیمت پایینتر خودرو را دریافت میکنند بعنوان مثال قیمت مصرف کننده پژو پارس برای افرادی که دارای سود مشارکت هستند. ۱۶۴ میلیون تومان میباشد و افرادی که فاقد سود مشارکت هستند ۱۴۳ میلیون تومان دعوت نامه صادر شده است.
وی تصریح کرد: خودروی ۲۰۶ هم ۱۸/۱ دهم درصد افزایش به ۱۴۹/۵۰۰۰۰۰ تومان رسیده و برای افرادی که تا پایان سال ۹۹ ثبت نام کردند و سود مشارکت نداشتند این مبلغ ۱۳۰ میلیون تومان محاسبه میشود و طبق دعوت نامه برایشان ارسال میشود.
فرشاد مقیمی؛ مدیرعامل ایران خودرو در ادامه این برنامه گفت: این اقدام (افزایش قیمت خودرو) بر اساس اعلام تورمِ بخشی بوده است و چند هدف کلی در این طرح دنبال می شود؛ اول خودروسازان زیان نکنند و دوم مردم گران نخرند.
وی افزود: بازار آزاد با افزایش تولید و عرضه تحت تأثیر قرار می گیرد و ایران خودرو رشد تولید و عرضه را در برنامه کار دارد.
مقیمی ادامه داد: از امروز چهارشنبه؛ ۱۹ آبان که شرایط فروش را در سایت قرار دادیم و هر هفته ایران خودرو عرضه فوری و فوق العاده را انجام می دهد.
وی خاطرنشان کرد: امروز خودروی ۲۰۶ را در فروش فوق العاده گذاشتیم برای هفته آینده هم مجدداً این خودرو را می فروشیم که موجب می شود اتفاقات خوبی را رقم بزند؛ مردم عجله نکنند چون عرضه ایران خودرو بر اساس برنامه زمان بندی، تولید و تعهداتمان است.
مدیرعامل ایران خودرو تصریح کرد: عرضه بیشتر خودرو یعنی کاهش التهاب در بازار و دسترسی بهتر مردم به خودرو از طریق خودروساز.
مقیمی گفت: رشد تولید اتفاق خواهد افتاد و در این چند روز بالای ۲۳۰۰ دستگاه تولید کردیم که متوسط تولید در روزهای گذشته امسال حدود دو هزار دستگاه بوده است.
وی افزود: تولید خودروی ۲۰۶ را از ۱۵۰ دستگاه در روز به ۲۵۰ دستگاه و در هفته آینده به ۳۵۰ دستگاه افزایش خواهیم داد، خودروی پارس هم از ۴۰۰ دستگاه تا ۷۰۰ دستگاه و در مرحله بعد تا ۹۵۰ دستگاه افزایش خواهیم داد.
مقیمی ادامه داد: افزایش کیفیت؛ قابل انتظار است، افزایش اشتغال یا تثبیت اشتغال هم وجود دارد، در سال ۹۸ زمانی که تولید دستگاه از حدود ۸۰۰ دستگاه به دو هزار دستگاه افزایش پیدا کرد؛ طبق آمار دبیران انجمن ها؛ حدود یکصدهزار اشتغال مجدد برگشت.
وی خاطرنشان کرد: نکته بعدی؛ حوزه نوسازی می باشد، الآن یکی از تعهدات ما به مردم، سهامداران و وزارت صمت؛ ارائه خودروهای جدید به بازار است که این خودروهای جدید نیاز به کار پروژه ای دارد و امروز بالغ بر هشت هزار میلیارد تومان پروژه های مختلفی وجود دارد که بعضی از آنها امسال به بهره برداری می رسد.
مدیرعامل ایران خودرو تصریح کرد: موضوع بعدی درباره کاهش هزینه های مالی و همچنین سرعت اجرای پروژه هاست و ما الآن پروژه جدید تارا را به سرانجام رساندیم و الآن خودروی نیم شاسی K۱۲۵ را در دستور کار قرار دادیم و تعهد داریم تا بهمن سال آینده این پروژه را به سرانجام برسانیم.
مقیمی گفت: داخلی سازی؛ اول کاهش وابستگی به خارج کشور دارد و دوم کاهش قیمت هم اتفاق می افتد.
وی افزود: امروز ۱۲۰۰ خودرو را از رهن خارج کردیم و پیام به همه مشتریان ارسال خواهد شد؛ تا امروز ۶۵ هزار پیامک ارسال شده است که تا کنون ۱۲۰۰ نفر از مشتریان تکمیل وجه انجام دادند و سندهای آنان آزاد شده است.
مقیمی درباره قرعه کشی خودرو هم گفت: در محصولات ایران خودرو یک قیمتی در بازار وجود دارد و قیمتی که الآن کارخانه می فروشد نسبت به بازار، اختلاف قابل توجهی دارد؛ بنابراین انتظار داریم با افزایش عرضه و انگیزه در رشد تولید؛ التهاب بازار کم شود، اگر بتوانیم شرایط را تنظیم کنیم تا منابع مالی مورد نیاز قطعه سازان را به موقع پرداخت کنیم، آنها هم از ظرفیت موجود در کشور استفاده می کنند.
وی خاطرنشان کرد: افزایش تولید هزینه های جذب نشده را کاهش می دهد و در کاهش بهای تمام شده هم مؤثر است.
مدیرعامل ایران خودرو تصریح کرد: بیش از هشت هزار میلیارد تومان پروژه در حوزه صنعت خودرو تعریف شده است که از مهمترین آنها موتور سه استوانه ای است که با مصرف سوخت بسیار پایین زیر پنج لیتر در دستور کار قرار دارد و در سال ۱۴۰۱ به تولید خواهیم رساند و همچنین گیربکس شش سرعته را در اواخر سال ۹۹ نهایی کردیم، گیربکس شش سرعته نیمه اتوماتیک هم تا حدود یک ماه آینده تولید آن شروع می شود و اولین خودروی آن رانا سقف شیشه ای با گیربکس شش سرعته نیمه اتوماتیک می باشد؛ خودروی دنا با گیربکس شش سرعته دستی در دستور کار قرار دارد که بتواند مصرف سوخت را از طریق استفاده از این گیربکس تا دو و نیم درصد کاهش دهد.
مقیمی گفت: برای مصرف کننده؛ موضوع افزایش کیفیت خودروها را داشتیم و در سال ۱۴۰۰ خودروی تارا به بازار عرضه شد و در ابتدای تولید؛ چهار ستاره کیفی را گرفتیم و تا پایان سال هم پنج ستاره کیفی را دریافت خواهیم کرد؛ البته وزیر صمت این تعهد را گرفتند که خودروی زیر سه ستاره دیگر تولید و عرضه نشود.
وی افزود: کل بدهی ما به مجموع قطعه سازان حدود ۱۹ هزار میلیارد تومان است؛ واگذاری دارایی های غیرمولد ما در حال پیگیری است که تبدیل واگذاری دارایی های غیرمولد به دارایی های مولد؛ یکی از سیاست های کلان ایران خودرو است.
مقیمی ادامه داد: حدود ۱۶ شرکت ما تا سه ماه اول سال ۱۴۰۱ تعیین تکلیف می شوند.
وی خاطرنشان کرد: در موضوع پرداخت بدهی به قطعه سازان هم اگر این بدهی ها روند کاهشی نداشته باشند؛ نمی توان رشد تولید را انتظار داشت و باید به سمت پرداخت بدهی ها برویم.
نظر شما