بازار; گروه صنعت: به منظور آشنایی دقیقتر با کاربرد انواع پمپ صنعتی و ویژگیهای آنها جهت انتخاب یک گزینه مقرونبهصرفه و متناسب با کاربری مورد نیاز شما، بهتر است نخست با پمپ صنعتی به عنوان یکی از کاربردیترین ابزارهای استفاده شده در صنایع گوناگون آشنا شویم و پس از آن به بحث درباره کاربردهای انواع مختلف آن خواهیم پرداخت. اگر شما هم جزء علاقهمندان به شناخت انواع پمپ های آب صنعتی هستید، تا پایان ما را همراهی کنید.
پمپ صنعتی چیست؟
پمپ صنعتی را میتوان از پیشرفتهترین انواع پمپ آب محسوب کرد که کار انتقال سیالات در غلظت و جحم بسیار بالا را برعهده دارد. مراکز تجاری و صنعتی با توجه به نیازهای منحصر به فرد خود از مهمترین کاربران پمپ های صنعتی بهشمار میآیند و صنعت ساختمان نیز همواره از مزیتهای اصلی بکارگیری این نوع پمپ آب، بهره میگیرد.
معرفی انواع پمپ صنعتی
پمپ های مختلفی نظیر: پمپ سانتریفیوژ، پمپ دو پروانه، پمپ چدنی، پمپ بشقابی، پمپ کفکش، پمپ لنجکش و پمپ پروانۀ برنجی از جمله انواع پمپ آب صنعتی موجود در بازار برای انواع کاربریهای گوناگون هستند. هر یک از انواع مختلف پمپ صنعتی در حوزه خاصی مورد استفاده قرار میگیرد. از جمله مهمترین تفاوتهای کاربردی پمپ های صنعتی میتوان به مواردی همچون نوع مایع مورد نظر، فاصله برای حرکت مایع، میزان مایع مورد نیاز در یک محدوده زمانی خاص و مواردی از این قبیل اشاره کرد.
بطور کلی پمپ های صنعتی به دو دسته اصلی به شرح زیر تقسیمبندی میشوند:
· پمپ دینامیکی
· پمپ جابهجایی مثبت
که در ادامه به معرفی اختصاری هر یک از انواع مختلف این دو گروه پمپ صنعتی خواهیم پرداخت و همچنین پیشنهاد میکنیم به منظور دریافت اطلاعات تکمیلی بیشتر و مقایسه جزئیات و بررسی مشخصات فنی برای تمام انواع پمپ های آب به صفحه https://vidfactor.com/waterpump.html مراجعه کنید.
بطور کلی آنچه در انتخاب یک پمپ باید به آن توجه کنید اینست که پمپ آب را برای انتقال چه نوع سیالی بکار خواهید گرفت. زیرا اگر سیال مورد نظر شما برای پمپاژ، دارای موادی خورنده باشد باعث سایش زودرس پمپ آب میشود. به همین دلیل ضروری است که ترکیب شیمیایی محیط مورد پمپاژ، گرانروی آن و وجود احتمالی اجزای جامد را در نظر داشته باشید. همچنین لازم است بدانید هر چه سیال چسبناکتر باشد، جریان در سیستم پمپاژ نیز دشوارتر است.
انواع پمپ صنعتی دینامیکی
پمپ دینامیکی که آن را تحت عنوان پمپ های سرعتی نیز میشناسند، یکی از کاربردیترین انواع پمپ صنعتی است که از طریق افزایش سرعت سیال، زمینه انتقال انرژی را فراهم میسازد. پمپ های دینامیکی به عنوان یکی از پرفروشترین انواع پمپ های صنعتی یک تفاوت عمده با سایر انواع پمپ دارند که در نوع انتقال انرژی که در این نوع پمپ، به صورت پیوسته بین سیالها صورت میپذیرد، مشخصی میشود. پمپ های دینامیکی نیز دارای انواع گوناگونی به ترتیب زیر هستند:
· پمپ سانتریفیوژ: پمپ سانتریفیوژ یا پمپ گریز از مرکز یکی از انواع پمپ صنعتی دینامیکی است که به دلیل برخورداری از کارکرد ساده مورد توجه ویژه مصرفکنندگان قرار گرفته است. گفتنی است که این نوع پمپها از ساختمانی محکم و کارآمد برخوردار هستند و هزینه ساخت آن ها چندان زیاد نیست. زمانی که پمپ های سانتریفیوژی شروع به کار میکنند، فشار مایع از ورودی پمپ به طرف خروجی آن به طور قابل توجهی افزایش پیدا میکند که این موضوع زمینه ساز هدایت تغییر فشار مایع در طول کل سیستم میشود.
· پمپ زیر آب: یکی دیگر از کاربردیترین انواع پمپ صنعتی دینامیکی، پمپ زیر آب است. از دیگر اسامی این پمپ میتوان به پمپ طوفان، پمپ فاضلاب و پمپ سپتیک اشاره نمود. پمپ های زیر آب کاربردهای متعدد و متنوعی دارند که از جمله مهمترین آنها، خدمات خانگی، خدمات ساختمانی، خدمات تجاری، خدمات شهری، خدمات روستایی و برنامه های بازیافت آب باران است.
· پمپ آتش نشانی: پمپ آتشنشانی نمونهای دیگر از انواع پمپ صنعتی دینامیکی است که تحت عناوینی همچون تقویت کنندۀ آب رسان، پمپ آب آتش و پمپ آتش نشانی نیز نامگذاری میشوند. پمپ های مذکور با افزایش ظرفیت و قدرت بالا برای استفاده در سرویسهای آبرسانی سیستمهای آتشنشانی مناسب هستند. از مهمترین کاربردهای پمپ آتش نشانی می توان به انتقال آب از مخازن متحرک اشاره کرد.
انواع پمپ صنعتی جابهجایی مثبت
پمپ جابهجایی مثبت یکی دیگر از انواع پمپ صنعتی محسوب میشود که قادر به جابهجایی مقادیر معینی از سیال بدون تاثیر پذیری از ارتفاع است. لازم به ذکر است که جریان ایجاد شده به وسیله این دسته از پمپ های صنعتی مقطعی است. این در حالی است که جریان ایجاد شده توسط پمپ های سانتریفیوژ دائمی و همیشگی میباشد. پمپ های جابهجایی مثبت به انواع مختلفی تقسیمبندی میشوند که در ادامه به تشریح هر کدام خواهیم پرداخت.
· پمپ دیافراگم: پمپ دیافراگم یکی از انواع پمپ صنعتی جابهجایی مثبت است که عمدتا در کارخانههای عمومی، صنعتی و معدنی مورد استفاده قرار میگیرد. لازم به ذکر است که این نوع پمپ های صنعتی برای استفاده در مکانهایی که امکان دسترسی به برق میسر نبوده و یا ناپایدار و قابل احتراق است، مناسب هستند. از جمله مهمترین کاربردهای پمپ دیافراگم که از آن با نام پمپ AOD نیز یاد میکنند، میتوان به استفاده از آنها در زمینه انتقال مواد شیمیایی، معادن زغال سنگ زیر زمینی، تولید مواد غذایی و... اشاره نمود.
· پمپ دندهای: پمپ های دندهای یکی دیگر از انواع پمپ های صنعتی جابهجایی مثبت هستند. این نوع پمپها به ازای هر جنبش میزان پایداری از مایع را به حرکت در میآورند. پمپ های دندهای از توانایی پمپاژ با نیرو و فشار زیادی برای انتقال مایعات با غلظت بالا برخوردار هستند. از آن جا که این پمپها فاقد هرگونه شیر هستند، از مشکل اصطکاک و سرعت زیاد پروانه در امان میمانند. همین امر موجب تناسب و سازگاری این پمپها برای به کارگیری مایعات دارای غلظت زیاد همچون روغنهای گریس و سوخت شده است.
· پمپ پریستالتیک: پمپ های پریستالتیک که با نام پمپ لولهای نیز شناخته میشوند، یکی دیگر از انواع پمپ صنعتی جابهجایی مثبت هستند که اغلب در فرآوری صنایع شیمیایی، غذایی و تصفیه آب مورد استفاده قرار میگیرند. جالب است بدانید که این پمپها از قابلیت پمپاژ مایعات گوناگون همچون خمیر دندان و مواد شیمیایی مختلف برخوردار هستند.
خرید انواع پمپ صنعتی
بسیاری از صنایع برای آبگیری و نیاز به انتقال آب به پمپ گریز از مرکز از نوع دینامیکی و انوع مختلف پمپ جابجایی مثبت متکی هستند. این دو نوع برای کاربردهای مختلفی طراحی شدهاند و سهم معینی از عملکردهای گوناگون را دارند. بنابراین توصیه میکنیم برای خرید پمپ آب صنعتی و بررسی قیمت آن، حتما با کارشناسان فروشگاه ویدفکتور به عنوان نماینده رسمی برندهای معبر داخلی و خارجی برای عرضۀ انواع محصولات صنعتی، تهویه و ابزارآلات تماس بگیرید و از خدمات مشاوره تخصصی رایگان خرید پمپ آب صنعتی و سایر انواع پمپ های بزرگ و سه فاز استفاده نمایید تا بدین ترتیب بهترین انتخاب ممکن از بین گزینههای موجود، مطابق با نیاز دقیق و قیمت پمپ آب صنعتی مدنظر شما ارائه شود.
فروشگاه ویدفکتور در جشنواره فروش پاییزه خود تا پایان آذرماه سال۱۴۰۰، شرایط فروش فوقالعاده با تخفیفهایی تا ۲۵% در محصولات خود ارائه کرده است. به منظور مراجعه به این فروشگاه برای استفاده از این شرایط فروش فوقالعاده در زمان محدود باقی مانده، میتوانید از طریق وبسایت و راههای ارتباطی زیر اقدام به تماس و ثبت سفارش خود نمایید:
وبسایت: https://vidfactor.com
ایمیل: info@vidfactor.com
تلفن: ۰۲۱-۲۲۲۰۴۹۰۰
آدرس فروشگاه: استان البرز - کرج - به سمت فردیس - بعد از پل بصیرت - نبش گلستان ۲۲
نظر شما