به گزارش بازار، سجاد غرقی گفت: بررسیها نشان میدهد که بیشتر معادن غیرفعال در مناطق دور افتاده و کمتر برخوردار کشور واقع شدهاند. با فرض ایجاد متوسط ۷ شغل غیرمستقیم بهازای هر شغل مستقیم در صنعت معدنکاری، اگر در هر معدن فعال شده بهطور مستقیم ۴۰ نفر مشغول به کار شوند، راهاندازی چهار هزار و ۴۴ معدن غیرفعال، اشتغالزایی بیش از یک میلیون نفری را به همراه داشته و در رشد و توسعه این مناطق و در نهایت کشور تاثیرگذار خواهد بود.
وی افزود: کل ذخایر معدنی کشور براساس آمارهای سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی حدود ۵۳ میلیارد تن و میزان ذخایر قطعی معادن نیز حدود ۳۵ میلیارد تن است که ایران را در بین ۱۵ کشور شاخص معدنی جهان جای داده است.
عرقی گفت: براساس آخرین آمار ارائه شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت تا پایان سال ۱۳۹۹ تعداد ۶ هزار و ۸۶۵ معدن فعال، چهار هزار و ۴۴ معدن غیرفعال و ۲۶۵ معدن در حال تجهیز در کشور وجود داشته است.
وی افزود: از بین چهار هزار و ۴۴ معدن غیرفعال کشور، استان خراسان رضوی با ۴۵۲ معدن، آذربایجان شرقی با ۴۰۴ معدن، یزد با ۲۶۲ معدن، اصفهان با ۲۴۹ معدن و مرکزی با ۲۴۴ معدن، بیشترین تعداد معادن غیرفعال را به خود اختصاص دادهاند.
نظر شما