احمد لطفی در گفتوگو با خبرنگار بازار اظهار داشت: توانمندسازی خانوادههای تحت حمایت با ایجاد اشتغال پایدار از اولویتهای کاری کمیته امداد است.
وی تصریح کرد: توسعه و ترویج پرورش کرم ابریشم در بین خانوارهای تحت حمایت باهدف ایجاد شغل و افزایش درآمدهای جانبی برای آنها یکی از برنامههای مهم بخش اشتغال کمیته امداد است.
لطفی از آموزش مددجویان برای رونق صنعت نوغانداری در استان خبر داد و گفت: تفاهمنامه همکاری میان کمیته امداد و معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی باهدف توسعه صنعت نوغانداری، توانمندسازی و اشتغال مددجویان امضاشده است.
وی به پرداخت تسهیلات قرضالحسنه برای پرورشدهندگان کرم ابریشم اشاره کرد و افزود: از محل اعتبارات بانکی و اشتغال روستایی و اعتبارات صندوق اشتغال نیازمندان حداکثر تا مبلغ ۵۰ میلیون تومان تسهیلات ارزانقیمت به مددجویانی که درزمینهٔ صنعت نوغانداری فعالیت میکنند پرداخت میشود.
لطفی اضافه کرد: توجه به اشتغالزایی مددجویان در عرصه صنعت نوغانداری با استفاده از ظرفیتهای جهاد کشاورزی و کمیته امداد استان بوشهر مدنظر است.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر اظهار داشت: برای توسعه این صنعت با همکاری مددجویان مستعد اشتغالزایی برای افزایش تولید پیله ابریشم و اشتغال خانوارها میتوان گامهای مؤثرتری برداشت.
لطفی بیان کرد: با توجه به اینکه طول دوره پرورش کرم ابریشم حداکثر ۴۵ روز است پس میتواند زمینه خوبی برای پرورش و درآمدزایی مناسبی برای خانوارهای مددجو ساکن روستاها باشد.
وی از اعلام آمادگی کمیته امداد استان برای آموزش مددجویان در زمینه توسعه و رونق صنعت نوغانداری خبر داد و گفت: این آموزشها رایگان برای مددجویان در سطح ادارات تابعه در راستای اجرای طرح پرورش کرم ابریشم صنعت نوغانداری در دست اجرا است.
مدیرکل کمیته امداد استان بوشهر خاطرنشان کرد: در این راستا اشتغال مددجویان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) استان بوشهر با توسعه و رونق صنعت نوغانداری فراهم میشود.
نظر شما