به گزارش بازار، جمال حسین زاده ضمن اشاره به این موضوع که مصرف سوسیس و کالباس در جامعه به لحاظ میزان گوشت مورد استفاده شده، متفاوت است، گفت: یکسری از سوسیس و کالباس ها با میزان گوشت بیشتری تولید می شوند که به دلیل شرایط اقتصادی با کاهش استقبال مردم روبرو شده است.
وی افزود: سوسیس و کالباس های اقتصادی نیز بیشتر در فست فودها و رستوران ها مصرف می شود که به دلیل کاهش ساعت کاری در شرایط کرونا و حضور کمتر مردم در خارج از خانه، مصرف این نوع سوسیس و کالباس ها نیز کمتر شده است.
دبیر و عضو هیئت مدیره صنایع فرآورده های گوشتی درباره فرآورده های گوشتی اقتصادی توضیح داد و بیان کرد: سوسیس و کالباس هایی که گوشت و مرغ کمتری دارند، عنوان اقتصادی می گیرند. محصولات این حوزه طبق پروانه های اقتصاد از ۴۰ درصد گوشت تا ۹۰ درصد گوشت دارند که در دو نوع سوسیس و کالباس های گوشت مرغ و گوشت گوساله تقسیم بندی می شوند.
حسین زاده در مصاحبه تلفنی با رادیو گفتوگو درباره قیمت فرآورده های گوشتی اظهار کرد: ۴۵ درصد از قیمت مرغ را پوست و استخوان تشکیل می دهد و طبیعا مرغ ها بدون استخوان و پوست در سوسیس و کالباس استفاده می شوند و به همین جهت قیمت این محصولات با قیمت مرغ کامل متفاوت است.
وی درباره فرآورده های گوشتی حاصل از گوشت گوساله گفت: محصولات لوکسی که بالای ۸۰ درصد گوشت دارند، درجه یک و «بغل ران» هستند و از قلوه نمی توان در این محصولات استفاده کرد و به همین جهت قیمت ها متفاوت است.
دبیر و عضو هیئت مدیره صنایع فرآورده های گوشتی با اشاره به اینکه از در سوسیس و کالباس ها از «نیتریت سدیم» برای افزایش دوام این محصولات استفاده می شود، گفت: دوز مصرف نیتریت سدیم در دنیا ۱۸۰ ppm است اما در ایران ۱۲۰ ppm است و از این نظر استانداردها را برای سلامتی بیشتر مردم رعایت می کنیم.
نظر شما