به گزارش بازار، حسین سلیمی با بیان اینکه با عضویت در هر سازمانی، اهدافی دنبال میشود، افزود: سازمان همکاریهای شانگهای از جمله تشیکلات جهانی است که میتواند توسعه و رونق برای کشورهای عضو به همراه داشته باشد.
وی اضافه کرد: رسمی شدن عضویت ایران در این سازمان، توسعه صادرات با کشورهای عضو را همراه خواهد داشت، زیرا قوانینی برای اعضا وجود دارد که میتواند نقل و انتقالات کالا را تسهیل کند ضمن اینکه این تجربه در سازمانهای دیگر وجود دارد که کشورهای عضو با تعرفه کمتر بتوانند تجارت خود را گسترش دهند و تبادلات در شرایط جدیدی با اعضای سازمان ادامه پیدا کند.
به گفته سلیمی، گردهمایی چند کشور شرایط اقتصادی اعضا را بهبود میبخشد و با ایجاد اشتغال، در بخشهای مختلف اقتصادی رونق به وجود میآورد.
سازمان همکاریهای شانگهای در سال ۲۰۰۱ با هدف همکاریهای چندجانبه امنیتی، اقتصادی و فرهنگی تشکیل شد. تاکنون کشورهای هند، قزاقستان، چین، قرقیزستان، پاکستان، روسیه، تاجیکستان و ازبکستان در این پیمان به عنوان اعضای اصلی شناخته میشدند. سه کشور افغانستان، بلاروس و مغولستان به عنوان عضو ناظر و ۶ کشور جمهوری آذربایجان، ارمنستان، پادشاهی کامبوج، نپال، ترکیه و سریلانکا نیز از شرکای گفتوگوی این سازمان محسوب میشوند.
۳۱ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۱
رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و افغانستان مطرح کرد
رونق مناسبات اقتصادی و تجاری با عضویت رسمی در سازمان شانگهای
رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و افغانستان گفت: عضویت در سازمانها، تسهیل و رونق اقتصادی و تجاری با خود به همراه دارد که عضویت رسمی ایران در سازمان همکاریهای شانگهای از این موضوع، مستثنی نیست.
کد خبر: ۱۰۸٬۹۲۳
نظر شما