به گزارش بازار و به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه کردستان، آزاد حکمت اظهار کرد: مشتریان مخابرات میتوانند با استفاده از ظرفیت کافو نوری، از پهنای باند به مراتب بالاتر و همچنین با کیفیت بهتری نسبت به کافوی مسی خدمات ارتباطی دریافت کنند.
وی با اشاره به نقش توسعه و ارتقاء کافوهای نوری در ظرفیت وکیفیت انتقال استان، افزود: در حال حاضر ۲۱۳ کافوی نوری در استان نصب و راه اندازی شده است که این آمار نسبت به چند سال گذشته از رشد ۱۵۴ درصدی برخوردار است.
حکمت افزود: در حال حاضر مشتریان مخابراتی در استان کردستان از سرویس های مختلف از جمله اینترنت و اینترانت اختصاصی FTTH، PTP، PTMP و MPLS بر بستر فیبر نوری استفاده میکنند.
وی یادآور شد: فیبرهای نوری دارای کیفیت و پهنای باند بالا، قابلیت اطمینان و ایمنی، مقاومت بالاتر در برابر رطوبت و انعطاف پذیرتر هستند و به همین دلیل قابلیت بهرهبرداری و استفاده از آنها نسبت به سیمهای مسی بیشتر است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان با اشاره به اینکه در راستای عدالت اجتماعی و ارائه یکسان خدمات مخابراتی در نقاط شهری و روستایی برنامه ریزی های مناسبی با تشکیل کارگروه های متخصص صورت گرفته است، عنوان کرد: این مهم از استراتژی های دارای اولویت شرکت مخابرات ایران و به تبع آن منطقه است.
حکمت عنوان کرد: نصب و راه اندازی کافوی نوری در نقاط مختلف استان همسو با اهداف کلان (رعایت اصل مشتری) مخابرات انجام شده است که شرایط دسترسی مشتریان به اینترنت و ارتباط مخابراتی با کیفیت تر را فراهم کرده است.
وی با اعلام اینکه تجهیزات مخابراتی و ارتباطی در دنیا با سرعت بسیار زیادی در حال رشد و توسعه است و امروزه اکثر کسب و کارها بر بستر حوزه ICT انجام می شود، بیان کرد: یکی از برنامه های مهم مخابرات منطقه، بهینه سازی و به روز رسانی تجهیزات و زیرساخت های مخابراتی منطبق با آخرین فناوری های ارتباطی و ظرفیت های موجود است.
وی ضمن تشریح فعالیت های مخابرات به منظور توسعه زیرساخت ها و ارائه خدمات بهتر و تحقق اصل مشتری مداری در این حوزه، عنوان کرد: برای رسیدن به این مهم، بیش از پیش از توان و پتانسیل های موجود بهره خواهیم گرفت.
نظر شما