به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، میرهاشم موسوی در جلسهای با مدیران حوزه معاونت اقتصادی و سرمایهگذاری اظهار داشت: در اختیار داشتن ارزیابی دقیق و کارشناسی از شرایط کلان سازمان تأمین اجتماعی از ویژگیهای مثبت و قابل توجه حوزه اقتصادی و سرمایهگذاری است و باید حوزه اقتصادی و سرمایهگذاری را در چارچوب کلان سازمان مورد توجه قرار دهیم.
وی بر لزوم طراحی برنامه عملیاتی در حوزه مذکور تأکید کرد و گفت: در جلسات کارشناسی باید به درک مشترک از حوزه اقتصادی برسیم و در مدت کوتاهی برنامه عملیاتی دقیقی برای پیشبرد کارها طراحی کنیم.
موسوی با اشاره به سرعت بالای تحولات اجتماعی که شرایط کار و فعالیت سازمانها را تغییر میدهد، گفت: باید بتوانیم در برابر این تحولات قدرت تصمیمگیری و فعالیت موثر داشته باشیم. عدم قطعیت از دیگر مسائل مهم ناشی از دنیای در حال تحول امروز است و شاهد هستیم که درباره مسائل مختلف مرتبط با حوزه سرمایهگذاری و اقتصادی سازمان تأمین اجتماعی نیز، دیدگاههای مختلفی مطرح است و با ابهام و عدم قطعیت مواجه میشویم و این ابهام و عدم قطعیت درباره مفاهیم مختلف مثل اصلاحات پارامتریک و سایر مسائل نیز وجود دارد.
وی با بیان اینکه تأمین اجتماعی در ذات خود سازمانی پیچیده است، گفت: این سازمان علاوه بر وجه اجتماعی دارای کارکرد اقتصادی است که موجب پیچیدگی بیشتر مسائل میشود؛ لذا ما راهی جز مدیریت و برنامهریزی راهبردی برای تامین اجتماعی نداریم و باید الزامات آن را رعایت کنیم.
در چشمانداز کلان و راهبردی باید به دنبال رویکردی باشیم که متفاوت با گذشته باشد چرا که ادامه راه گذشته ما را به نتایجی مشابه با وضع موجود میرساند که قطعا با وضع مطلوب و قابل قبول فاصله دارد.
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه هیچ کاری را بدون برنامهریزی پیش نخواهیم برد، اظهار داشت: برنامهریزی ما با مطالعه الگوهای موفق تأمین اجتماعی و با مشارکت بدنه سازمان طراحی میشود.
وی با اشاره به تأکید مقام عالی وزارت مبنی بر مدیریت و نظارت سازمان تأمین اجتماعی بر شستا، اظهار داشت: وقتی که وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید دارد؛ شرکتها با سازمان تأمین اجتماعی کار کنند، به این معنی است که شرکتهای تابعه با حوزه اقتصادی سازمان کار میکنند و مدیریت و نظارت بر شرکتها باید توسط این حوزه انجام شود.
وی با تأکید بر تفویض اختیارات لازم در این زمینه به حوزه اقتصادی سازمان تأمین اجتماعی، گفت: هر اختیاری که در حوزه اقتصادی نیاز باشد، در چارچوب و معیار مشخص به حوزه تخصصی واگذار میشود و متناسب با این مسئولیت از دوستان پاسخ میخواهیم. نظارت و کنترل نیز براساس شاخصهایی انجام خواهد شد که واحدهای تخصصی اعلام و تبیین میکنند.
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی بر لزوم بررسی راهکارهای ممکن و قابل اجرا برای تولید خدمت جهت ارائه به ذینفعان و مردم از منابع در اختیار این سازمان تأکید کرد.
مهرداد محققزاده، معاون اقتصادی و سرمایهگذاری سازمان تأمین اجتماعی نیز در این جلسه گزارشی از شرایط موجود و اقدامات و برنامههای این معاونت ارائه و اظهار داشت: در سال جاری حوزه سرمایهگذاری سازمان تأمین اجتماعی حدود ۱۵ درصد از منابع مورد نیاز سازمان را تأمین میکند و طی سالهای اخیر شاهد افزایش سهم حوزه سرمایهگذاری از تأمین منابع سازمان هستیم.
نظر شما