به گزارش بازار، سرهنگ حسین رمضانی با بیان اینکه به دستور ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا، مراکز تعویض پلاک با ۵۰ درصد ظرفیت مجاز به ارائه خدمت به متقاضیان هستند افزود: از این رو مردم باید برای تعویض پلاک ابتدا در سامانه پلیس راهور ۱۲۰ نام نویسی و بر اساس زمان تعیین شده به مراکز مراجعه کنند.
وی درباره مشکلات گرفتن وقت و تخلفات صورت گرفته در این باره گفت: کار تعیین وقت در سامانه بسیار اسان است و افراد به سهولت میتوانند حتی با تلفن همراه اقدام به تعیین وقت کنند، اما در این میان شماری سودجو با سو استفاده از اگاهی نداشتن برخی بویژه افراد مسن اقدام به دریافت مبالغ میکنند که در این رابطه تعدادی بازداشت شده اند.
سرهنگ رمضانی اضافه کرد: سامانه راهور ۱۲۰ سامانهای به روز شده است و به هیچ وجه این امکان در این سامانه وجود ندارد که افراد بتوانند با چند کارت ملی در آن نام نویسی کنند. همچنین در این سامانه پیش بینی شده است اگر فردی سه مرتبه در سامانه نام نویسی کند و به مراکر تعویض پلاک مراجعه نکند به صورت خودکار به مدت یک ماه قادر به ثبت نام مجدد نیست.
وی گفت: هم اکنون متقاضیان علاوه بر دریافت وقت اینترنتی میتوانند در همان سامانه با مراجعه به قسمت ثبت نام تعویض پلاک اینترنتی با درج اطلاعات خریدار و فروشنده خودرو و دیگر اطلاعات مورد نظر، وقت دریافت و به مرکز تعویض پلاک مراجعه و بدون خروج از خودرو حداکثر در عرض ۳۰ دقیقه پلاک خودرو خود را تعویض کنند.
وی درباره مشکلات افراد متقاضی تعویض پلاک که وکالتی خودروی خود را خریداری کرده اند، تاکید کرد: پلیس به هیچ عنوان خرید وکالتی خودرو را توصیه نمیکند و اصرار دارد که حتما خریدار و فروشنده در مرکز تعویض پلاک حضور داشته باشند، اما اگر مجبور به این کار شدند زمان وکالت را دو تا سه ماهه تعیین کنند تا برای تعویض پلاک به مشکل نخورند.
معاون اجرایی پلیس راهور ناجا اضافه کرد: پلیس راهور برای سهولت هر چه بیشتر کار تعویض پلاک در روزهای اینده سامانه احراز هویت و محل سکونت را نیز فعال خواهد کرد تا مراجعان به مراکز در کمترین زمان ممکن کار تعویض پلاک را انجام دهند.
وی گفت: هم اکنون در شرایط کرونایی در مراکز تهران بیش از ۵ هزار تعویض پلاک صورت میپذیرد.
نظر شما