جمشید زند در گفتگو با خبرنگار بازار، اظهار کرد: تعداد صنوف آلاینده شهر اراک که باید انتقال داده شوند ۳ تا ۴ هزار واحد است. و حدود ۹۰ درصد تولیدات این صنوف که به خارج از استان منتقل میشوند و بیشتر کارگران این صنوف از بانوان و معلولین هستند که می بایست در منطقه ای نزدیک به شهر اراک باشد.
وی افزود: از سال ۹۳ تاکنون مکاتبات جدی برای انتقال صنوف آلاینده از شهر صورت گرفته، اما هنوز به نتیجه نرسیده است.
رئیس اتاق اصناف استان مرکزی خاطرنشان کرد: این صنوف نیاز به مکانی همانند شهرک خودرو دارند تا مشکلاتی برای صنوف ایجاد نشود.
زند افزود: برای انتقال صنوف آلاینده و مزاحم از داخل شهر نیاز به اختصاص زمین دولتی با کاربری تغییر داده شده است و سایر هزینههای این طرح از جمله جواز ساخت، آب و برق و زیرساختهای لازم توسط صنوف تامین میشود.
رئیس اتاق اصناف استان مرکزی، در بخش دیگر سخنان خود گفت: صنوف غیرآلاینده نیز برای ایجاد یک شهرک فناوری نیازمند زمین دیگری هستند. زیرا بیشتر این صنوف از جمله تولیدکنندگان خوشخواب، رویه کوبان مبل و سایر موارد وارد فعالیت خود را زیر زمین های واحدهای مسکونی انتقال داده اند که این امر مشکلات و زمینه بروز حوادث احتمالی را از جمله آتش سوزی را را به همراه دارند.
زند خاطرنشان کرد: بهترین گزینه برای تامین زمین انتقال صنوف مزاحم، اوقاف است. زیرا شهرداری اگر قرار بود اقدامی در این خصوص انجام دهد در چند سال گذشته انجام میداد.
نظر شما