محمد سرگزی در گفت و گو با خبرنگار بازار، اظهار داشت: محیط های کسب و کار در استان سیستان و بلوچستان در مقایسه با سایر استان ها وضعیت مطلوبی ندارد که این امر در کنار مشکلات زیرساختی استان هزینه های سربار فراوانی را بر تولیدکنندگان و فعالین اقتصادی استان تحمیل کرده است.
وی گفت: عدم استفاده بهینه و مطلوب از ظرفیت های بالقوه موجود در گمرکات و بازارچه های مرزی استان سبب شده است که سیستان و بلوچستان تراز تجاری منفی را تجربه کند و این استان صرفا یک معبر ترانزیتی برای کالاهای تولید شده در خارج از استان باشد.
نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی با مقایسه میزان تسهیلات و میزان سپرده به عنوان یکی از مهم ترین شاخص های تعمیق مالی در اقتصاد استان، افزود: مقدار این شاخص بر اساس آخرین آمار اعلامی از سوی بانک مرکزی در استان ۵۶ درصد است و رتبه سیستان و بلوچستان در مقایسه با سایر استان های کشور از منظر شاخص مذکور ۲۷ است.
وی بیان کرد: در این بخش استان هایی همچون ایلام، چهارمحال و بختیاری، کردستان و .... که شرایط فرهنگی مشابه استان سیستان و بلوچستان دارند در این زمینه عملکرد بسیار مطلوبی داشته و در رده های اول و دوم و ... قرار دارند.
سرگزی با اشاره به اینکه، موانع و چالش هایی که در این مسیر وجود دارد باید شناسایی و رفع شود، تصریح کرد: می طلبد شرایط لازم برای جذب سرمایه گذاران خارجی توسط مسئولان فراهم شود.
نظر شما