محسن جعفری در گفتگو با خبرنگار بازار با بیان اینکه صادرات فرش دستباف استان زنجان طی سال گذشته کاهش داشته است، گفت: کرونا، تحریم ها و افزایش قیمت مواد اولیه باعث افت صادرات شده است.
وی با بیان اینکه تعداد ۶۰ هزار قالی باف در استان فعالیت می کنند، اظهار کرد: براساس آخرین آمار فقط چهار هزار قالی باف در استان بیمه هستند و پوشش بیمه قالی بافان در زنجان اصلا خوب نیست و تاکنون در حق قالی بافان ظلم شده است.
رئیس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت زنجان با بیان اینکه تامین اجتماعی در حق قالی بافان کوتاهی کرد، گفت: خوشبختانه با مدیریت و برنامه ریزی مرکز ملی فرش ایران، قالی بافان زیر چتر بیمه صندوق اجتماعی کشاورزان می روند و قالیبافان سه خدمت مهم بازنشستگی، فوت و از کار افتادگی را دریافت می کنند.
جعفری با بیان اینکه اداره فرش استان زنجان افرادی که در این حرفه فعالیت میکنند را بیمه میکند ولی تامین اجتماعی همکاری شایسته و لازم را نداشت، ابراز داشت: قالی بافان تحت پوشش بیمه صندوق اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر قرار میگیرند و محدودیتی وجود ندارد.
وی بر لزوم حمایت دولت از قالی بافان تاکید کرد و یادآور شد: دولت نسبت به پرداخت تسهیلات با کارمزد پایین به قالی بافان اقدامات لازم را مد نظر قرار دهد چرا که اگر به بیمه قالی بافان توجه شود تولید و صادرات فرش دستباف هم روند صعودی پیدا می کند.
رئیس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت زنجان تصریح کرد: با افزایش بیمه قالی بافان تولید فرش دستباف هم افزایش می یابد.
نظر شما