به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، علی کریمی فیروزجائی، افزود: این لایحه پس از تصویب هیات دولت، هفته گذشته برای تصویب نهایی در خانه ملت از سوی هیات رئیسه مجلس اعلام وصول شد.
دبیرکل جامعه اسلامی فرهنگیان کشور با اشاره به ارجاع این لایحه به کمیسیون تخصصی آموزش و تحقیقات یادآورشد: هم اکنون روند بررسی کارشناسی بر روی این لایحه در جریان است.
نماینده مردم بابل با تاکید بر نقش محوری معلمان در دستگاه تعلیم و تربیت خاطرنشان کرد: با همفکری و مشورت صاحب نظران حوزه تعلیم و تربیت و تشکل های صنفی فرهنگیان این لایحه در کمیسیون و کمیته تخصصی ذی ربط مجلس بررسی خواهد شد.
عضو هیات رئیسه مجلس یازدهم این لایحه را مطالبه جدی معلمان از دولت و مجلس دانست و افزود: با تصویب این لایحه روند شکوفایی وتحول بنیادی در آموزش و پرورش آغاز خواهد داد.
کریمی فیروزجایی با تاکید بر لاینحل ماندن مشکلات فرهنگیان در سالهای اخیر خاطر نشان کرد: مجلس یازدهم برای بررسی وحل بنیادی مشکلات عرصه تعلیم و تربیت عزم قاطع دارد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با انتقاد از رویکرد بخشی نگری به جایگاه تعلیم و تربیت گفت: نگاه کلی کشور به آموزش و پرورش باید از دستگاه مصرفی به تولیدی و زیربنایی تغییر یابد.
عضو مجمع نمایندگان مازندران اهمیت نقش و جایگاه معلمان را در روند توسعه کشور خاطر نشان کرد و افزود: در برنامه هفتم توسعه جایگاه فرهنگیان دربرون رفت از چالش های کلان ملی تقویت خواهد شد.
این مسئول پارلمانی با تاکید برلزوم هم افزایی برای حل چالش های دستگاه تعلیم و تربیت گفت: تعامل همه جانبه برای چابک سازی دستگاه تعلیم و تربیت با رویکرد حل المسائلی ضرورت دارد
نظر شما