۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۴
چین باید روند واکسیناسیون جهانی را هدایت کند|تلاش برای توزیع واکسن به کشورهای در حال توسعه
گلوبال تایمز مطرح کرد

چین باید روند واکسیناسیون جهانی را هدایت کند|تلاش برای توزیع واکسن به کشورهای در حال توسعه

واکسن ها در این مرحله می توانند انقلابی در مبارزه با بیماری همه گیر ایجاد کنند و ساختار جهانی را تغییر شکل دهند.

به گزارش بازار به نقل از واکسن آنلاین، از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان به COVID-۱۹ آلوده شده اند و بیش از ۲.۱۵ میلیون نفر در اثر این بیماری فوت کرده اند. باید گفت شدیدترین بیماری همه گیر از ابتدای قرن بیست و یکم رنج های بزرگی را برای مردم به همراه داشته و متحمل خسارات زیادی شده است.

همانطور که مدیرکل سازمان جهانی بهداشت اخیرا در توییتر خود نوشت: اعداد می توانند ما را نسبت به آنچه نشان می دهند بی حس کنند: مرگ والدین، شریک زندگی، فرزند و دوست درد آور بوده اما این حس کمرنگ می شود. به هر حال، انسانیت نباید بی حس شود. ما باید عطش انسان دوستی را حفظ کنیم و از هیچ تلاشی دریغ نکنیم. بشریت نباید در شمار فزاینده مرگ ها نقش داشته باشد - این شرمساری برای تمدن مدرن است.

 از بیماری همه گیر COVID-۱۹ که در سراسر جهان وجود دارد می توان چند درس یاد گرفت. بزرگترین درس این است که ما انسانها باید از تواناییهای مهار بیماری همه گیری استفاده کنیم، اما تداخل سیاست با علم و ایجاد اختلاف در میان کشورهای بزرگ باعث شده ویروس کرونا به پیش روی خود ادامه دهد.

آنچه قرار بود یک جنگ واحد علیه اپیدمی باشد، به جنگهای جداگانه در کشورها و مناطق مختلف تبدیل شده است. این مسئله برای همه روشن است اما ما هنوز نتوانسته ایم جهت ایجاد همبستگی جمعی انسانی که به شدت مورد نیاز همه است گام برداریم.

در بسیاری از کشورها ایجاد اجماع و همبستگی در مورد مسیرهای پیشگیری از همه گیری دشوار بوده است. چگونگی هماهنگی جهت مبارزه با اپیدمی و تقویت روند بهبود اقتصادی به یک سوال معمول تبدیل شده است.

در این فرآیند، نظرات دانشمندان غالباً به حاشیه می رود و برخی از سیاستمداران با نفوذ در لحظه حساس ملاحظات غیر علمی را در اولویت قرار می دهند و منجر به گمراهی مبارزه با بیماری همه گیر می شوند.

اپیدمی ویرانگر همچنین شکنندگی فعالیت اقتصادی و نحوه سازماندهی جامعه بشری را آشکار کرده است. همه گیری این بار قدرت تخریبی یک بحران بهداشت عمومی را در زمانی نشان داد که جمعیت جهان رو به رشد و از نظر اجتماعی شدیدتر است. جامعه بشری باید سرمایه گذاری خود را در زمینه ایمنی عمومی افزایش دهد.

پس از گذشت یک سال وحشتناک، اکنون در مرحله جدیدی از همه گیر هستیم. واکسن ها در این مرحله می توانند انقلابی در مبارزه با بیماری همه گیر ایجاد کنند و ساختار جهانی را تغییر شکل دهند.

چین کشوری پرجمعیت و بزرگ است. این کشور در آخرین دور از جنگ با اپیدمی - با ایجاد پایه و اساسی برای مرحله بعدی جنگ علیه ویروس کرونا - موفقیت چشمگیری کسب کرده است. این کشور همچنین در خط مقدم تحقیق و توسعه واکسن قرار دارد.

 سرعت ترویج واکسن در توسعه همه جوامع در آینده بسیار تأثیر خواهد داشت. جوامع ایالات متحده آمریکا و اروپا سال گذشته متحمل خسارات زیادی شدند، اما در عین حال استقامت نسبتاً زیادی نسبت به بیماری همه گیر داشته اند.

اگر واکسیناسیون آنها سریع باشد، این امر باعث ایجاد شکاف متقابل در بین آنها خواهد شد و فشارهایی را بر کشورهایی که هنوز به واکسن دست پیدا نکرده اند وارد می کند. سوال اینجاست که آیا چین می تواند بیشترین انگیزه را برای بهبود اقتصاد جهانی فراهم کند؟

قبل از فرا رسیدن زمستان آینده، چین باید تلاش کند اکثر گروه های آسیب پذیر و پرخطر را واکسینه کند و پوشش واکسیناسیون را برای عموم مردم گسترش دهد. پکن باید تعداد کل افراد واکسینه شده در چین را چندین برابر بیشتر از ایالات متحده تضمین کند.

چین همچنین باید مقادیر زیادی واکسن در اختیار کشورهای در حال توسعه قرار دهد و واکسن های صادراتی آن بیشتر از واکسن های صادراتی غرب باشد. این نقشی است که چین باید به عنوان یک کشور بزرگ تولید کننده ایفا کند و این همان چیزی است که از چین انتظار می رود.

برای انجام همزمان این وظایف، تولید واکسن چینی باید در اسرع وقت سریع شود. چین وقت ندارد که دستاوردهای گذشته خود را جشن بگیرد. این کشور  باید به جلو حرکت کرده و به آینده توجه کند.

کد خبر: ۷۱٬۳۱۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha