۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۶
توسعه ترانزیت ریلی کالا به افغانستان
مدیرعامل شرکت راه آهن مطرح کرد

توسعه ترانزیت ریلی کالا به افغانستان

رسولی، مدیرعامل شرکت راه آهن ایران گفت: با بهره‌برداری کامل از خط آهن خواف- هرات، ترانزیت کالا از خاک ایران به افغانستان و بالعکس افزایش خواهد یافت.

به گزارش بازار، سعید رسولی در مراسم افتتاح دوره آموزشی کارکنان راه آهن افغانستان که با حضور وزیر راه و شهرسازی و سفیر افغانستان در تهران برگزار شد، افزود: طبق توافقات انجام شده بین دو کشور، دوره آموزشی ۵۲ روزه برای ۳۲ نفر از کارکنان راه آهن افغانستان در سه رده شغلی سوزنبان، متصدی ترافیک و بازرس فنی برگزار خواهد شد.

رسولی افزود: با بازگشت این کارکنان به کشورشان، قطعا شکوفایی بیشتری در خط آهن این کشور ایجاد می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: با توسعه خط آهن در افغانستان و اتصال هرات به مزار شریف، خطوط ریلی ترانزیتی ایران می‌تواند کالاها را از مبادی دیگر کشورها و از جمله ترکیه به شرق آسیا و مزار شریف نیز برساند.

وی با بیان اینکه ایران و افغانستان، دو کشور فارسی زبان هستند که مناسبت‌های فرهنگی عمیقی در طول تاریخ دارند، افزود: این دو کشور از ماه گذشته از طریق شبکه ریلی به یکدیگر متصل شدند و اتصال ریلی کشورها مانند رگ‌های بدن نقش بسیار موثری در توسعه و ارتقای صنعت ریلی و اقتصاد کشورها دارد.

وی با اشاره به برگزاری مراسم سه شنبه‌های ریلی در سطح راه آهن ایران گفت: به اتحادیه بین المللی راه آهن پیشنهاد کردیم سه‌شنبه‌های ریلی با طعم فناوری را در سطح بین المللی برگزار کنیم تا توانمندی‌های ریلی هر کشور به اطلاع دیگر کشورها برسد و همکاران ما در افغانستان نیز می‌توانند از این فرصت استفاده کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: برای همکاری نزدیک با راه آهن‌های جهان، این هماهنگی‌ها در حال انجام است.

مدیرعامل راه آهن با اشاره به تفاهمنامه منعقده با راه آهن ترکیه در هفته گذشته در خصوص جابجایی کالا، افزود: برای ترانزیت کالا بین ایران و افغانستان تفاهم نامه‌های مختلفی منعقد شده است، به طوریکه همزمان با افتتاح راه آهن خواف- هرات اولین محموله کالا به کشورهای ترکیه و امارات متحده عربی ارسال شد و محموله به کشور مقصد رسید.

رسولی افزود: همکاری‌های خود را در حوزه افزایش ترانزیت منطقه‌ای ارتقا داده ایم و این اقدامات هم در حال اجرا است.
وی ابراز امیدواری کرد: پس از برگزاری این دوره‌های آموزشی، توسعه همکاری‌های مهندسی با دولت افغانستان افزایش یابد و شاهد توسعه و مشارکت حداکثری آرا در این بخش باشیم.

کد خبر: ۶۸٬۶۰۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha