وی افزود: مناطق مختلف جغرافیایی ایران هرکدام دارای سبک و تنوع در نقشه و مواد اولیه فرش دستباف هستند و با توجه به این ظرفیت بزرگ نیاز است تا در خصوص برپایی نمایشگاههای دائمی فرش دستباف در کشورهای مختلف دنیا اقدام شود.
رئیس مرکز ملی فرش ایران، برنامهریزی انجام شده جهت برپایی هفت خانه فرش با همکاری وزارت امورخارجه در کشورهای هدف را از دیگر برنامههای این مرکز عنوان کرد.
رافع در پایان از سازمان توسعه تجارت ایران درخواست کرد نسبت به تخصیص مشوقهای صادراتی جهت ثبت برند جغرافیایی فرش دستباف اقدام کند.
همچنین در ادامه این جلسه، مهرداد غضنفری، معاون اقتصادی استاندار قم از اهتمام وزارت صنعت، معدن و تجارت برای دعوت از مسئولان استانی جهت حضور در جلسات کارگروه توسعه صادرات کشور تقدیر و تشکر کرد.
وی ضرورت تدوین بستههای جامع و کامل در حوزه صادرات را با اهمیت دانست و حمایت از صادرات در شرایط فعلی به عنوان پیشران توسعه را ارزشمند توصیف کرد و درخواست کرد تا برای همه کالاها بستههای صادراتی با اخذ نظر ذینفعان تدوین شود.
گفتنی است، نهمین پیش جلسه کارگروه توسعه صادرات ایران با حضور کلیه اعضا، مسئولان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم و فارس، مسئولان استانداری قم و رئیس مرکز ملی فرش و همچنین اتحادیههای صادراتی فعال در حوزه فرش دستباف و با دستور جلسه برای رفع مشکلات فرش دستباف و همچنین تبیین موضوعات صادراتی استان قم در سازمان توسعه تجارت ایران برگزار شد.
نظر شما