۱۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۱
گذر بانک‌ها از روش‌های سنتی/ هزینه تمام شده پول کاهش می‌یابد
مدیر مهندسی زیرساخت بانک آینده:

گذر بانک‌ها از روش‌های سنتی/ هزینه تمام شده پول کاهش می‌یابد

شاهرخ، مدیر مهندسی زیرساخت بانک آیند بیان کرد: در دوران کرونا، مردم بیش از پیش یاد گرفته‌اند که چگونه از ابزارهای الکترونیکی برای تامین نیازهای خود استفاده کنند و می‌توان گفت توسعه بانکداری الکترونیک ادامه دارد و دیگر بازگشت به عقب نخواهد داشت.

به گزارش بازار به نقل از ایبنا، پاندمی کرونا توفیق اجباری برای توسعه بانکداری و همچنین تجارت الکترونیک برای اقتصاد ایران شد چرا که توانست روند رو به رشد این فرآیند را تسریع ببخشد. در واقع اگر چه در چند سال اخیر برنامه‌هایی در راستای ایجاد زیرساخت های بانکداری الکترونیک در دستور کار قرار گرفت اما به هر حال بروز این ویروس منحوس باعث شد دایره استفاده از خدمات الکترونیکی بیشتر شود.

چندی پیش نیز مهران محرمیان، معاون فناوری های نوین بانک مرکزی اعلام کرد: در دوره کرونا که همه سازمان‌ها از سرعت فعالیتشان کاسته‌اند، فعالان حوزه فناوری در میدان هستند و به حجم کاری فعالان حوزه فناوری‌های نوین به دلیل پروژه‌های جدید و رشد تراکنش‌های الکترونیکی، افزوده شده است. نتیجه آن را نیز شاهدیم که در کشور طی این مدت، پول کاغذی تقریباً حذف شد و بسیاری از کارها به سمت وسوی غیرحضوری پیش رفت.

در همین باره مدیر مهندسی زیرساخت بانک آینده نیز با بیان اینکه بزرگترین دستاورد توسعه هرچه بیشتر بانکداری الکترونیک کاهش هزینه تمام شده پول خواهد بود، اظهار کرد: رونق استفاده از فناوری های نوین بانکی به طور قطع در هزینه‌های فیزیکی بانک ها و جلوگیری از ادامه روش‌های سنتی بانکداری نیز موثر است.

علیرضا شاهرخ تصریح کرد: به تازگی نیز موضوع احراز هویت در بانک ها آغاز شده و در دستور کار قرار گرفته است که این امر، علاوه بر حذف کاغذ، منجر به کاهش هزینه‌های بانک‌ها و هزینه تمام شده پول و حتی به کاهش تورم نیز خواهد شد.

وی با بیان اینکه به طور قطع، کرونا بر این فرآیند تاثیر گذاشته است، ادامه داد: پول یکی از مسائل مهمی بود که در اوائل شیوع کرونا مورد مناقشه قرار گرفته بود و همه معتقدند بودند اسکناس ها منبع آلودگی هستند بنابراین استفاده از پول به مرور کمتر شد. علاوه براین روند رو به رشدی که بانکداری الکترونیک در سال های اخیر به همراه داشت را هم نباید نادیده گرفت اما به هر حال کرونا این روند توسعه را تسریع کرد.

به گفته مدیر مهندسی زیرساخت بانک آینده، این روند همچنان ادامه می یاید در واقع توسعه بانکداری الکترونیک بازگشت به عقب نخواهد داشت، تصریح کرد: مردم یاد گرفته اند که چگونه از ابزارهای الکترونیکی برای تامین نیازهای خود استفاده کنند چرا که علاوه بر وجود هزاران بیماری مانند کرونا و خطر انتقال آن، آسان بودن استفاده از خدمات الکترونیکی را نیز باور کردند.

شاهرخ در پایان تاکید کرد: در نتیجه می‌توان گفت به طور قطع حذف چشمگیر مبادلات مالی خارج از بستر الکترونیکی و گذر از روش سنتی به فناوری های نوین بانکی، هم سرعت انجام امور را بالا می‌برد و هم اینکه هزینه‌های مبادلات و همچنین هزینه‌های مربوط به چاپ و نگهداری اسکناس را به شدت کاهش خواهد داد.

کد خبر: ۵۸٬۶۶۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha