۲۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۸
ترامپ به ایران حمله می‌کند یا نیروهایش را از خاورمیانه خارج می کند؟
رای الیوم بررسی کرد

ترامپ به ایران حمله می‌کند یا نیروهایش را از خاورمیانه خارج می کند؟

هرگونه اقدام نظامی علیه ایران، حزب الله یا سوریه بعید است زیرا ائتلاف مقاومت قدرت وارد آوردن زیان های شدیدی علیه آمریکا، اسرائیل یا متحدان دو طرف در منطقه را دارد.

بازار؛ گروه بین الملل: پایگاه خبری رای الیوم اخیرا مقاله ای با قلم «کمال خلف» و با عنوان «آیا ترامپ به ایران حمله می کند یا نیروهایش را از خاورمیانه خارج خواهد کرد؟» منتشر نموده است. ترجمه متن مقاله در ادامه می آید.

برکناری «مارک اسپر» وزیر دفاع ایالات متحده امریکا توسط «دونالد ترامپ» رئیس جمهور شکست خورده امریکا بدان معناست که ترامپ چیزی خاص از ارتش ایالات متحده می خواست و «مارک اسپر» مانع راه او شد. این یک نتیجه گیری منطقی است.

اما یک رئیس جمهور مغلوب با برکناری وزیر دفاع خود چه می خواهد؟ آیا او واقعاً درخواست اقدام نظامی علیه ایران، سوریه، حزب الله یا نیروهای بسیج مردمی در عراق را دارد؟ یا همانطور که «کریستوفر میلر»، سرپرست وزارت دفاع توضیح داد، درخواستی برای خروج نیروهای آمریکایی از خاورمیانه دارد؟ در زیر تحولاتی که اخیرا در منطقه ایجاد شده شرح داده می شود.

حمله ملک سلمان به ایران در طی سخنرانی خود در اجلاس سالانه شورا و سخن گفتن او از خطرناکی طرح ایران برای منطقه، جدی بودن پروژه منطقه ای ایران، دخالت آن در کشورها، حمایت از تروریسم و ​​افراط گرایی و برافروختن شعله های فرقه ای از طریق بازوهای مختلف در واقع دعوت از جامعه بین المللی برای اتخاذ موضعی سختگیرانه در قبال ایران است. تنش زایی عربستان با ایران در زمان کنونی پرسش های زیادی برمی‌انگیزد. به ویژه این که بدون هیچ مناسبت یا وقوع تحولی میان دو طرف صورت گرفت.

انتشار اخبار ترور مرد شماره دو القاعده در ایران که سه ماه پیش انجام شده در این زمان به خصوص معانی متعددی دارد که مهم ترین آنها مرتبط کردن نام ایران به تروریسم بین المللی، گروه های تندرو و بیان این مطلب که ایران حامی یکی از افرادی است که مسئول حملات ۱۱ سپتامبر بوده است تا به این ترتیب افکار عمومی در آمریکا آماده پذیرش هرگونه تجازو نظامی به ایران شود.

سفر پمپئو به خاورمیانه که شامل سه کشور حاشیه خلیج فارس به علاوه بیت المقدس و ترکیه می شود، علت واقعی و اهداف آن هنوز مشخص نشده است. به ویژه این که او مدت زمان مناسبی برای اجرایی کردن هر نوع سیاست بلند مدتی در این ارتباط ندارد زیرا به زودی این منصب را ترک می کند. آیا او این طرف ها را از نیت نظامی آمریکا باخبر می کند و نقش ها را میان آنها توزیع می  کند؟

مانور بزرگ اسرائیل در شمال آن که به گفته دبیر کل حزب الله بزرگترین مانور در تاریخ اسرائیل و دارای بعد دفاعی می باشد. به علاوه این که دولت آمریکا تاکنون مانع از تشکیل دولت در لبنان شده و بر عدم همکاری با هر دولتی که حزب الله در آن مشارکت داشته باشد، تاکید نموده است.

اما سخنان «کریستوفر میلر»،درباره تصمیمش برای تسریع روند خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان و خاورمیانه تمام این نشانه ها درباره احتمال اقدام نظامی از سوی آمریکا را از میان برد. با این وجود احتمال این وجود دارد که او صادق نبوده و برای گمراهی این سخنان را بر زبان آورده باشد.

اما به اعتقاد من هرگونه اقدام نظامی علیه ایران، حزب الله یا سوریه بعید است زیرا ائتلاف مقاومت قدرت وارد آوردن زیان های شدیدی علیه آمریکا، اسرائیل یا متحدان دو طرف در منطقه را دارد و تصمیم گشودن تمامی جبهه ها در برابر اسرائیل در صورت وقوع هرگونه تجاوزی روی میز قرار دارد و هماهنگ شده است. عامل زمان نیز در اینجا موثر است.

اما تصمیم خروج نیروهای آمریکایی از خاورمیانه و افغانستان تصمیمی است که برای اجرایی شدن به زمانی فراتر از عمر دولت کنونی آمریکا نیاز دارد.

کد خبر: ۵۴٬۷۱۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha