به گزارش بازار، «سید روح الله لطیفی» افزود: جدا از این ۲۶۴ هزار تن روغن در لنگرگاه، محوطه بندری و گمرکی بندر امام در خوزستان، ۵۴ هزار تن در بندر امیرآباد مازندران و ۶۳ هزار تن روغن خام هم در محوطه بندری روی شناور در بندر عباس استان هرمزگان موجود است.
وی همچنین اظهارداشت: مضاف بر این دو هزار تن روغن نیز از بنادر کشور آماده بارگیری است.
سخنگوی گمرک جمهوری اسلامی ایران گفت: گمرک یک سازمان مجری است وقتی مجوزهای سازمان های دیگر که مرتبط با حوزه تجارت است آماده باشد کالاها بدون هیچ تعلل و معطلی از گمرک ترخیص خواهند شد.
وی افزود: این آماری که در زمینه روغن ارائه شد بخش زیادی خارج از محوطه گمرک است فقط دو هزار تن در محوطه گمرکی است بقیه در محوطه های بندری، لنگرگاه و روی شناورهاست.
لطیفی بیان داشت: عمده مشکل این روزهای تمامی کالاهای اساسی بویژه روغن بحث انتقال اسناد، تامین ارز و مباحث مرتبط است.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران امروز در یک شرایط سخت اقتصادی و تحریمی قرار دارد و مشکل ارز در کشور یک مسئله جدی است.
سخنگوی گمرک جمهوری اسلامی ایران گفت: با وجود تلاش های شبانه روزی بانک مرکزی و استفاده از ظرفیت های بین المللی بخشی از مشکلات در این حوزه همچنان به قوت خود باقی است.
وی افزود: کالاهای که ارز ۴۲۰۰ تومانی شامل حال آن ها می شود مثل روغن نباتی این کالاها در مرحله پس از اظهار حتما باید کد رهگیری بانک (ساتا) را دریافت می کردند.
لطیفی ادامه داد: دولت و ستاد تنظیم بازار برای سرعت بخشیدن ورود این کالاها به کشور کد رهگیری بانک را حذف کرده است.
وی یادآورشد: خوشبختانه طبق این تصمیم در حال حاضر امکان ترخیص پنج قلم کالای مشمول ارز ۴۲۰۰ تومانی مثل جو، ذرت، کنجاله سویا، دانه های روغنی و روغن بدون دریافت کد رهگیری از گمرکات فراهم است.
نظر شما