۶ آبان ۱۳۹۹ - ۲۰:۵۱
حل مشکل تخصیص روغن واحدهای صنفی و صنعتی
قائم مقام وزیر صمت اعلام کرد

حل مشکل تخصیص روغن واحدهای صنفی و صنعتی

دین پرست، قائم مقام وزیر صمت در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، از رفع مشکل تخصیص روغن به واحدهای صنفی و صنعتی خبر داد.

به گزارش بازار، بابک دین پرست در حاشیه جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در جمع خبرنگاران گفت: گزارش‌هایی که درباره تخصیص روغن از بخش‌های مختلف به دست ما رسید با دستورات وزرای کشور و صمت همراه و در این باره جلسات خوبی در وزارت کشور تهیه شد که گزارش این جلسات برای رئیس جمهور ارسال شد و با اعطای یکسری مجوزها و دستوراتی که رئیس جمهور به وزارت صمت داد موجب شد که مشکل تخصیص روغن به سندیکاها و واحدهای صنفی و صنعتی حل شود.

وی افزود: میزان نیاز کشور به روغن در بخش خانوار و صنف و صنعت یک میلیون و ۹۰۰ هزار تن است که از این میزان حدود ۲۰۰ هزار تن تولید داخل و بقیه یعنی ۹۰ درصد دیگر وارداتی است.

قائم مقام وزیر صمت در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید همچنین گفت: ما در ستاد تسهیل به قولی که می‌دهیم عمل می‌کنیم و در این تردید نداشته باشید، زیرا این ستاد، تشریفاتی نیست و براساس بند آخر مصوبه جلسه هفته گذشته، روند اجرای مصوبات ابلاغی از سوی دستگاه‌ها از جلسه بعد و در پایان هر جلسه در اختیار رسانه‌ها قرار می‌گیرد و در آن مشخص می‌شود که کدام دستگاه‌ها مأموریت محوله را انجام دادند و کدام دستگاه‌ها به تکلیف عمل نکردند که حتماً برای برخورد با دستگاه‌هایی که تعلل می‌کنند از هیچ اقدامی فروگذار نمی‌کنیم.

 دین پرست در پاسخ به پرسشی درباره آخرین وضع کالاها و مواد اولیه‌ای که در گمرکات و بنادر رسوب شده افزود: در سفر دو هفته قبل معاون اول رئیس جمهور به استان هرمزگان تصمیمات خوبی در این باره گرفته شد، زیرا مواد اولیه بسیاری از بنگاه‌ها در بنادر و گمرکات رسوب شده است از این رو روز گذشته در مذاکراتی که با مدیران گمرک داشتم آن‌ها موارد را احصا و گزارش خود را آماده کردند که هفته بعد در جلسه اختصاصی با مدیران گمرک در وزارت صمت، فهرست احصا شده در اختیار ما قرار می‌گیرد سپس ما آن فهرست را با مصوبات ابلاغی معاون اول در سفر به هرمزگان تطبیق می‌دهیم اگر هر دستگاهی کوتاهی کرده باشد حتماً به رئیس جمهور و معاون اول اعلام خواهیم کرد تا تصمیمات مقتضی برای دستگاه‌هایی که تخطی کرده اند اتخاذ شود.

راه اندازی ۱۸ مرکز فوریت‌های بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح‌های سرمایه‌گذاری
قائم مقام وزیر صمت در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور، از راه اندازی ۱۸ مرکز فوریت‌های بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح‌های سرمایه‌گذاری خبر داد.

آقای بابک دین پرست در حاشیه نشست این ستاد در جمع خبرنگاران افزود: در ابلاغیه به استانداران سراسر کشور مقرر شد که این مراکز ظرف ۱۰ روز در سراسر کشور راه اندازی گردد که این مهم به همت استانداران به خوبی در دستور کار قرار گرفته و این مراکز شبانه روزی در ۱۸ استان کشور راه اندازی شده است.

وی گفت: ۵ مرکز فوریت‌های بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح‌های سرمایه‌گذاری فردا و ۴ مرکز دیگر نیز روز ۵ شنبه، افتتاح می‌شود که تا آخر هفته ۲۷ مورد از این مراکز در سراسر کشور به بهره برداری خواهد رسید.

قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور اضافه کرد: این مراکز کار پنجره واحد را انجام خواهند داد و حضور نمایندگان دستگاه‌های ذیربط از ۸ تا ۲۰ در این مراکز الزامی خواهد بود.

دین پرست گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز یک خط تلفن ۴ شماره‌ای ملی را به این مراکز اختصاص داده است که به زودی اعلام عمومی خواهد شد.

وی در خصوص جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نیز افزود: می‌خواهیم در اکثر جلسات این ستاد، مشکلات تعدادی از واحدهای بزرگ مقیاس استان‌ها را که کارگروه‌های استانی قادر به حل مشکلات آن‌ها نبوده اند، مورد بررسی و پیگیری قرار دهیم.

قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور ادامه داد: در همین راستا امروز مشکلات ۵ واحد تولیدی استان لرستان به عنوان نخستین استان در این طرح با حضور استاندار و مسئولان استانی مورد بررسی لازم قرار گرفت و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

دین پرست گفت: همچنین در این جلسه روند تسویه مطالبات بانک‌ها از واحدهای تولیدی که تسهیلات ارزی از صندوق توسعه ملی و سایر منابع بانکی دریافت کرده بودند، نیز مورد بررسی قرار گرفت.

وی اضافه کرد: در خصوص دریافت کنندگان تسهیلات از حساب ذخیره ارزی، ماده ۲۰ قانون رفع موانع تولید را به عنوان یک ماده قانونی حمایتی در اختیار داریم و در ارتباط با سایر دریافت کنندگان تسهیلات نیز تبصره ۳ ماده ۲۰ این قانون، ماده ۴۶ این قانون و ماده ۴۶ قانون برنامه ششم توسعه را در اختیار داریم که مقرر شد دبیرخانه جلسات خود را در ستاد برگزار کند و در عملکرد دستگاه‌ها در خصوص این تکالیف بررسی شود.

قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور گفت: مشکلات واحدهای تولیدی زیرمجموعه شستا و بنیاد مستضعفان نیز در جلسه امروز بررسی شد که در این خصوص نیز نامه‌ای به رئیس بنیاد مستضعفان ارسال شده است.

دین پرست با بیان اینکه اقدام متقابل دولت برای مطالبات واحدهای تولیدی نیز دیگر دستور کار جلسه امروز ستاد تسهیل بود افزود: این موضوع در دبیرخانه ستاد تسهیل قرار است بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شود.

وی همچنین با اشاره به اینکه اقدامات دستگاه‌های خدمات رسان برای ارائه خدمات نیز در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت، ادامه داد: در هیچ جای دنیا این عرف نیست که سرمایه گذار شخصاً به دنبال تامین آب و برق و دیگر زیرساخت‌های واحد تولیدی برود که مقرر شد این موضوع مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد.

کد خبر: ۵۰٬۳۰۵

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha