به گزارش بازار، حسین مدنی با بیان اینکه اساس کار این بنیاد در حوزه اشتغال زایی و توانمندسازی است، گفت: با توجه به دستور ستاد اجرایی فرمان حضرت امام و نیاز کشور در این حوزه، تمرکز بر روی اشتغال زایی است. وی افزود: منابع بنیاد برکت ۲۰ تا ۲۵ درصد صرف امور عمرانی و زیربنایی میشود و ۷۵ تا ۸۰ درصد به حوزه اشتغال زایی و تولید اختصاص مییابد.
مدنی با بیان اینکه سعی کردیم شغلهای خرد و خانگی را ایجاد کنیم، گفت: ایجاد و حمایت از بنگاههای متوسط از دیگر برنامههای این بنیاد است.
وی به مدلهای متعدد در ایجاد مشاغل خرد و خانگی اشاره کرد و افزود: مشاغل خرد دارای سه مدل است که از اواسط سال ۹۷ آغاز شد و تا امروز ادامه دارد.
مدیر عامل بنیاد برکت گفت: در شش ماه دوم سال ۹۷، ده هزار طرح خرد روستایی برای ایجاد اشتغال اجرا شده و در سال ۹۸، سی هزار طرح محقق شده است.
مدنی گفت: هدف گذاری ما برای سال ۹۹ که جهش تولید نامگذاری شده اجرای ۶۰ هزار طرح با ایجاد اشتغال ۱۸۰ هزار شغل است که تاکنون ۴۰ هزار طرح شناسایی و به بانک برای پرداخت تسهیلات معرفی شده است. وی افزود: از ۴۰ هزار طرح شناسایی شده ۲۰ هزار طرح اشتغال محور محقق شده است و تا پایان سال در مجموع ۶۰ هزار طرح به بانکها برای اخذ تسهیلات و اجرا شدن معرفی خواهد شد و در مجموع از اواسط سال ۹۷ تا پایان امسال ۱۰۰ هزار طرح اجرا میشود.
مدنی گفت: این مشاغل خرد منجر به اتفاقهای بسیار خوب در تولید و بحث امنیت غذایی شده است که از جمله آن میتوان به تولید ۱۶ هزار تن گوشت قرمز از طریق طرحهای خرد اشاره کرد.
وی تولید ۲۴ هزار تن شیر و فرآوردههای آن را از دیگر اقدامات در مشاغل خرد بیان کرد و افزود: ۶۰ هزار مترمربع فرش و تولید یک میلیون دست پوشاک از دیگر کارهایی است که در مشاغل خرد انجام شده است.
مدنی گفت: امسال بر اساس هدفگذاری در بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام تولید ۴۰ هزار تن تولید پروتئین از طریق طرحهای خود در دستور کار است.
مدنی افزود: از این ۴۰ هزار تن ۲۵ هزار تن تولید گوشت قرمز از پرورش دام سبک و سنگین، ۱۰ هزار تن از طریق آبزی پروری و ۵ هزار تن از طریق طیور (گوشت سفید) خواهد بود.
وی گفت: تولید ۴۰ هزار تن پروتئین و ۲۵ هزار تن گوشت قرمز تا ۲۰ درصد از واردات کشور جلوگیری میکند.
نظر شما