به گزارش بازار به نقل از صدا و سیما، مجید فراهانی، درباره تخصیص نیافتن اعتبار از سوی دولت به شهرداری تهران بابت هزینههای کرونا، گفت: شهرداری تهران به عنوان خط مقدم مبارزه با کرونا در شهر تهران اقدامات متعددی را انجام داده و همچنان نیز این اقدامات ادامه دارد.
این عضو شورای شهر با تأکید بر اینکه یکصد میلیارد تومان هزینه مستقیم شهرداری در موضوع کرونا بوده، توضیح داد: بر اساس آمار تا آخر تیر، شهرداری تهران پنج هزار میلیارد تومان عدم النفع در این خصوص داشته است که بر این اساس درآمدهای شهرداری در ساخت و ساز و عوارض، تعطیلی اماکن عمومی مانند برج میلاد و دریاچه خلیج فارس و ... از دست رفته و شهرداری به واسطه کرونا متضرر شده است.
او با اشاره به تجهیزات سازمان آتش نشانی تهران، گفت: سازمان آتش نشانی تجهیزات متعددی را از داخل و خارج از کشور خریداری کرده، معابر همه نواحی ۲۲ گانه شهرداری تهران را از روز اول ضدعفونی کرده و حتی تجهیزاتی برای این کار آماده کرده است.
فراهانی به حمایت از بیمارستانها از سوی شهرداری اشاره کرد و گفت: شهرداری تهران سولههای بحران را نیز برای بستری کردن و گذراندن دوران نقاهت بیماران مجهز کرد.
او با بیان اینکه تقریبا تمام شرکتها و سازمانهای شهرداری بویژه نهادهای خدمات رسان اقداماتی در زمینه کرونا انجام داده اند، افزود: سازمان پسماند -با وجود آنکه این کار از وظایف شهرداری نبود- راهکارهایی برای جمع آوری پسماندهای بیمارستانی ارائه و از روز اول با زبالههای شهر تهران مانند زبالههای عفونی برخورد کرد. همچنین اداره کل پشتیبانی شهرداری تهران نیز اقدامات متعددی برای توزیع مواد ضدعفونی کننده، ماسک و دستکش انجام داده که این اقدامات ادامه دارد.
او ادامه داد: بر اساس آخرین آمار شهرداری تهران به صورت مستقیم بیش از یکصد میلیارد تومان در مورد جلوگیری از گسترش کرونا هزینه کرده و با این حال تاکنون یک ریال از مبلغی که از صندوق توسعه ملی درباره کرونا به دولت اختصاص داده شده به شهرداری پرداخت نشده است. این در حالی است که وزیر بهداشت اعلام کرد که یک سوم این بودجه به این وزارتخانه تخصیص یافته و سوال این است که دو سوم دیگر بودجه کجا هزینه شده است؟
فراهانی گفت: بخش عمده کسر بودجه شهرداری به واسط موضوع کرونا بوده است و در حال حاضر مدیریت شهری فشار سنگینی را روی دوش خود احساس میکند که اگر دولت منابع مالی لازم از محل منابع صندوق توسعه ملی را به شهرداری اختصاص ندهد، شهرداری ناچار خواهد شد که از بودجههای عمرانی خود بکاهد.
عضو شورای شهر گفت: در حال حاضر شهرداری چارهای ندارد جز اینکه هر روز واگنهای مترو، تاکسیها و اتوبوسها را ضدعفونی کند و در صورت پرداخت نشدن بودجه لازم از سوی دولت شهرداری ناچار به توقف پروژههای عمرانی خواهد شد که با توجه به اینکه در سال پایانی دولت هستیم و اتمام این پروژههای حائز اهمیت است، واگذار نشدن بودجه به شهرداری عواقب خوبی نخواهد داشت.
نظر شما