۲۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۸
ارزش قراردادهای عمرانی راهداری خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
طی سال گذشته؛

ارزش قراردادهای عمرانی راهداری خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت

معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی گفت: پارسال ۲۷۰ قرارداد عمرانی راهداری به ارزش ۲۱ هزار و ۷۳۶ میلیارد ریال با پیمانکاران مختلف منعقد شد.

به گزارش بازار، کاظم قلاسی روز پنجشنبه افزود: اداره نگهداری راهها با مجموع ۴۴ فقره قرارداد و مبلغ ۱۳ هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال بیشترین قرارداد را در سال ۱۴۰۳ منعقد کرده است.

وی ادامه داد: پارسال ۲۴۱ نشست و کمیسیون مزایده و مناقصه برای طرح های استان خراسان رضوی در اداره کل راهداری برگزار شد و از این تعداد ۱۲۹ مورد منجر به تعیین برنده شد.

معاون فنی و راههای روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی گفت: قراردادهای راههای روسـتایی پارسال ۴۴ فقره و مبلغ قراردادهای این حوزه ۲ هزار و ۴۲۹ میلیارد ریال بوده است همچنین به منظور ارتقای ایمنی راه های موجود ۴۴ فقره قرارداد به مبلغ هزار و ۴۷۲ میلیـارد ریال در حوزه ایمنی راه و حریم جاده منعقد شد.

قلاسی افزود: در سال ۱۴۰۳ اداره فنی و نظارت بر طرح ها نیز ۴۹ فقره قرارداد با پیمانکاران به ارزش ۹۱۷ میـلیارد ریال منعقد کرده است.

وی اضافه کرد: هم اکنون اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی با ۵۹۸ قرارداد فعال به ارزش ۶۸ هزار و ۳۳۹ میلیارد ریال در حوزه های مختلف در حوزه راه مشغول فعالیت است.

کد خبر: ۳۳۵٬۹۳۲

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha