۲۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰
واحد ۲ گازی نیروگاه نکا به مدار تولید برگشت

واحد ۲ گازی نیروگاه نکا به مدار تولید برگشت

سرپرست شرکت مدیریت تولید برق نکا از برگشت واحد ۲ گازی شهید سلیمی به مدار خدمات رسانی با تلاش شبانه روزی خبر داد.

به گزارش بازار، عبدالرضا محمودی روز سه شنبه اظهار کرد: واحد ۲ گازی نیروگاه شهید سلیمی نکا با ظرفیت ۱۳۷.۶ مگاوات که به منظور انجام بازدید چهار هزار ساعته و ارتقا آمادگی جهت تولید پایدار انرژی در فصل تابستان، طبق برنامه از مدار تولید خارج شده بود، زودتر از برنامه زمانبندی به شبکه سراسری برق کشور پیوست.

سرپرست شرکت مدیریت تولید برق نکا افزود: در حالت معمول برای انجام این عملیات شش روز زمان پیش بینی می‌شود ولی در راستای پاسخگویی به تقاضای شبکه برق کشور، با تلاش مضاعف همکاران در مجموعه‌های تعمیرات، مهندسی و بهره برداری، این واحد پس از سه روز کار فشرده تعمیراتی به مدار تولید بازگشت.

محمودی افزود: در این بازدید علاوه بر فعالیت‌های معمول در بازدیدهای ۴ هزار ساعته در بخش‌های مکانیک، الکتریک و ابزار دقیق، اقداماتی همچون تعویض سرامیک‌های معیوب اتاق احتراق، رفع اشکال از برنر (مشعل) شماره ۳، شستشوی چهارصد عدد فیلتر کوالسر، ترمیم و تعویض ورق‌های سیل ژیلت دایورتر، بازدید از پره های کمپرسور و توربین، ترمیم نقاط آسیب دیده دودکش، بازدید از مسیر هوای ورودی به کمپرسور و تجهیزات ابزار دقیقی و الکتریکی به مدار تولید برگشت.

کد خبر: ۳۳۵٬۵۰۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha