۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۲
قیمت ساخت مسکن ملی در قزوین پایین‌تر از کشور است
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین:

قیمت ساخت مسکن ملی در قزوین پایین‌تر از کشور است

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین گفت: قیمت ساخت مسکن ملی برای هر متر در شورای عالی مسکن ۱۳۰ میلیون ریال اعلام شد.

به گزارش بازار، جواد حق لطفی روز یکشنبه در نشست شورای مسکن استان قزوین اظهار کرد: پیمانکارانی که معتقدند با قیمتی کمتر می‌توان به ساخت مسکن اقدام کرد، میدان را به آنها تحویل می‌دهیم تا بسازند و نظرهای غیرکارشناسی در این زمینه مشکلی را برطرف نمی‌کند.

وی اضافه کرد: موضوع نهضت ملی مسکن برای کشور و استان قزوین بسیار مهم و حیاتی است و از مدیران عامل بانک‌های استان می‌خواهیم که در خصوص پرداخت تسهیلات با مراکز خود در تهران هماهنگ باشند تا بتوانیم تعهدات خود را عملیاتی کنیم.

حق لطفی تصریح کرد: اوضاع ساخت مسکن برای نیروهای انتظامی در کشور مناسب نیست و در استان قزوین نیز دچار همچین مشکلی هستیم که باید با پیگیری و همکاری بانک سپه به حل و فصل آن اقدام کرد.

این مسوول با بیان اینکه در شهر مهرگان درحال تکمیل مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی آب هستیم، خاطرنشان کرد: تمام تلاش خودمان را باید به کار ببندیم تا مشکلات آب این ناحیه شهری برطرف شود.

معاون عمرانی استاندار قزوین یادآور شد: برای جلوگیری از اتلاف وقت در مورد جنس لوله های انشعاب بین شرکت آب و فاضلاب و شهرداری محمدیه مشکل باید هرچه سریعتر حل شود تا فرصت بیشتر از این هدر نشود.

کد خبر: ۳۳۵٬۱۵۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha