به گزارش بازار، حسین علی ابراهیمی صبح شنبه در جلسه تالابها با اشاره به تشکیل کنوانسیون رامسر افزود: در حال حاضر کشورهای مختلفی عضو این کنوانسیون در رامسر هستند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون اتفاق خاصی برای احداث ساختمان کنوانسیون رامسر اتفاق نیفتاده است، گفت: در استان مازندران دو تالاب بین المللی وجود دارد که میانکاله و خلیج گرگان با مساحت ۴۸ هزار هکتار از جمله آن است.
وی تغییر اقلیم را از جمله مشکلات این تالاب بیان کرد و گفت: تغییر اقلیم و عدم مدیریت منابع آبی و کاهش ورودی آب دریای خزر سبب خشکی ۱۵ هزار هکتار است سطح این تالاب شده است.
وی با بیان اینکه تالاب میانکاله قابل احیا است، ادامه داد: حوزه محیط زیست جغرافیا نمیشناسد و باید برای حل مشتری تالاب عزم و اراده ملی داشت.
ابراهیمی با اشاره به لایروبی کانالهای تالاب میانکاله در استان گلستان ادامه داد به رغم مخالفت مازندران این طرح صورت گرفت زیر اجرای این طرح شک تالاب را تشدید میکند.
مدیر کل حفاظت محیط زیست مازندران به عنوان اینکه خشک شدن تالاب بر زیست بوم نطقه تأثیر میگذارد ادامه داد میانکاله بالقوه میتواند کانون ریزگردها تبدیل شود یرا در حال حاضر با بحث سوختهای فسیلی در حاشیه آن دو گروه هستیم.
وی پمپاژ آب از دریا را از جمله راهکارها برای احیا و نجات تالاب میانکاله بیان کرد و گفت حدود ۹۰ میلیون متر مکعب حقابه تالاب میانکاله بود که در حال حاضر توسط آببندانها و سردهنههای کشاورزی در حال مدیریت است.
نظر شما