۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۵
تردد ۱۳.۷ میلیون خودرو در محورهای آذربایجان شرقی

تردد ۱۳.۷ میلیون خودرو در محورهای آذربایجان شرقی

رئیس پلیس راه آذربایجان شرقی گفت: از آغاز طرح خدمات نوروزی تا ششم فروردین امسال، ۱۳ میلیون و ۷۰۰ خودرو از محورهای استان تردد کرده است.

به گزارش بازار، سرهنگ حبیب آبراهه روز پنجشنبه به افزایش حدود ۱۳ درصدی میزان تردد خودروها در جاده های آذربایجان شرقی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل اشاره و اظهار کرد: در این مورد ۵۳۲ مورد تصادف خسارتی نیز به پلیس راه گزارش شده است.

وی از اعمال قانون برای ۱۰۴ هزار دستگاه خودرو به علت تخلفات متنوع خبر داد و گفت: ۳۰ هزار مورد از این تخلفات که به اعمال قانون منجر شده مربوط به سرعت غیرمجاز وسایل نقلیه بوده است.

سرهنگ آبراهه ادامه داد: ۵۴۹ خودرو نیز به دلیل ارتکاب ۲ تخلف حادثه ساز به پارکینگ منتقل شده که ترخیض این خوردوها تا پیش از ۱۵ فروردین و روز اتمام طرح خدمات نوروزی امکان پذیر نخواهد بود.

وی علت بیشتر حوادث رانندگی را خستگی راننده، حرکت با سرعت غیرمجاز و سبقت غیرمجاز اعلام کرد و گفت: محورهای بستان آباد - قره چمن - میانه و جزیره اسلامی به دلیل دو طرفه بودن جاده، بیشترین تصادفات را شاهد بودیم و این ۲ محور جزو حادثه خیرترین محورهای استان هستند و نیاز است رانندگان هنگام رانندگی و سبقت، دقت کافی داشته باشند.

سرهنگ آبراهه همچنین از تجهیز تمام دوربین های کنترل جاده ای به سرعت متوسطه خبر داد و گفت: با تجهیز دوربین ها به این ویژگی، دیگر امکان تخلف و افزایش سرعت در مسافت بین دوربین ها از بین می رود ضمن اینکه گشت هوایی در محورهای بستان آباد - قره چمن - میانه، آزادراه پیامبر اعظم، اهر - مشکین شهر و کلیبر مستقر بوده و تخلفات رانندگان را به طور آنی به پلیس راه گزارش می کند تا در اولین ایستگاه پلیس برخورد لازم صورت گیرد.

وی به رانندگان توصیه کرد تا با رعایت کردن نکات ایمنی، سفر و خاطره خوشی را برای خود و خانواده رقم بزنند.

کد خبر: ۳۳۳٬۰۸۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha