۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰
۶۱ درصد اعتبارات عمرانی استان لرستان محقق شد
استاندار لرستان:

۶۱ درصد اعتبارات عمرانی استان لرستان محقق شد

استاندار لرستان گفت: ۶۱ درصد از اعتبارات عمرانی سال ۱۴۰۳ این استان با رایزنی‌های صورت گرفته محقق شده است.

به گزارش بازار، سید سعید شاهرخی روز چهارشنبه در آخرین روز سال ۱۴۰۳ با حضور در اداره‌کل امور اقتصادی و دارایی استان و دیدار با همکاران خزانه اظهار داشت: تمامی اعتبارات لازم برای پرداخت هزینه‌های جاری دستگاه‌های اجرایی استان به‌طور کامل پرداخت و حتی بیش از سقف بودجه پیش‌بینی‌شده، یعنی ۱۰۷ درصد به دستگاه‌ها تخصیص یافت، بنابراین هیچ بدهی معوقه‌ای نباید باقی مانده باشد.

وی با اشاره به بهبود وضعیت اعتبارات عمرانی نسبت به سال گذشته افزود: سال جاری حدود ۶۱ درصد از اعتبارات عمرانی تخصیص یافت، در همین راستا در این جلسه کمیته تخصیص اعتبارات استان تشکیل و منابع موجود بین پروژه‌های اولویت‌دار توزیع شد.

استاندار لرستان تاکید کرد: این اعتبارات تا فردا به حساب دستگاه‌های مربوطه واریز و در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام نقش مؤثری ایفا خواهد کرد.

جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی؛ اولویت استان در سال ۱۴۰۴
شاهرخی بر اهمیت تحقق برنامه پنج ساله توسعه استان تأکید کرد و گفت: برای ایجاد رونق اقتصادی و جهش تولید که تأثیر مستقیمی بر معیشت مردم دارد، نیازمند جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی هستیم، سازمان امور اقتصادی و دارایی وظیفه مهمی در این زمینه دارد و باید سرمایه‌گذاران را به سمت ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ های استان هدایت کند.

مولدسازی املاک مازاد استان در دستور کار قرار گرفت
وی با اشاره به سرمایه‌های راکد استان خاطرنشان کرد: در استان لرستان املاک مازاد زیادی داریم که بلااستفاده مانده و ارزش آنها به هزاران میلیارد تومان می‌رسد.

استاندار لرستان یادآور شد: از ابتدای سال آینده تیمی ویژه برای شناسایی، مولدسازی و استفاده از این سرمایه‌ها تشکیل و درآمد حاصل از این اقدام صرف تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و سرمایه‌گذاری‌های جدید خواهد شد.

کد خبر: ۳۳۲٬۳۷۴

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha