۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۶
بستر جذب سرمایه‌گذاری در این استان فراهم است
استاندار بوشهر:

بستر جذب سرمایه‌گذاری در این استان فراهم است

استاندار بوشهر گفت: با امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری با بانک‌ها و تفویض اختیارات در حوزه دیپلماسی اقتصادی، بستر جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در این استان فراهم شده است.

به گزارش بازار، ارسلان زارع در بازدید سرزده از اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان بوشهر افزود: ما به آینده درخشان بوشهر در مسیر رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی خوشبینیم.

وی یادآور شد: پرداخت به موقع اعتبارات هزینه‌ای و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای، نه‌تنها شیرینی سال نو را به کام مردم می‌ریزد، بلکه زیرساخت‌های توسعه پایدار استان را تقویت می‌کند

استاندار بوشهر تصریح کرد:اداره کل امور اقتصادی و دارایی به‌عنوان قلب تپنده اقتصاد است و عملکرد دقیق و بی وفقه کارکنان خزانه و دستگاههای اجرایی موتور توسعه استان را شتاب می بخشد.

زارع با گرامیداشت ایام شهادت امام علی(ع)، بر الگوبرداری از سیره عدالت‌محور و خدمت‌رسانی ایشان تاکید کرد.

وی ادامه داد: حقق عدالت اقتصادی و بهبود معیشت مردم، تنها با پیروی از منش علوی ممکن است.

زارع با تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان بوشهر، نقش کلیدی توافق‌های بانکی و دیپلماسی اقتصادی را محرک اصلی رشد آینده استان دانست و بر تبدیل بوشهر به کانون جذب سرمایه‌گذاری تأکید کرد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان بوشهر نیز، با ارائه گزارشی جامع از عملکرد سال ۱۴۰۳، به جزئیاتی همچون وصول و واریز به‌موقع درآمدهای عمومی، مدیریت حساب‌های سپرده، پرداخت اعتبارات هزینه‌ای و تخصیص بودجه به دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد.

رسول زارعی افزود: شفافیت مالی و بهینه‌سازی فرآیندهای اقتصادی اولویت اصلی این اداره در سال آینده عنوان است.

وی گفت: همکاری نزدیک با بانک‌ها و نهادهایی مانند سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، مسیر دستیابی به اهداف کلان اقتصادی استان را هموار خواهد کرد.

کد خبر: ۳۳۲٬۳۷۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha