۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۶
توسعه صادرات غیرنفتی هرمزگان با حمایت از تجارت مرزی شتاب می‌گیرد
معاون استاندار هرمزگان:

توسعه صادرات غیرنفتی هرمزگان با حمایت از تجارت مرزی شتاب می‌گیرد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار هرمزگان با تأکید بر لزوم توسعه صادرات غیرنفتی، از اتخاذ تصمیمات جدید برای تسهیل صادرات گچ خبر داد.

به گزارش بازار، عادل شهرزاد در جلسه توسعه صادرات غیرنفتی و شورای مبادلات مرزی استان، با اشاره به اهمیت صادرات در رشد اقتصادی استان، اعلام کرد که چهار محور اصلی در این جلسه مورد بررسی و تصمیم‌گیری قرار گرفت.

وی با تأکید بر ظرفیت بالای استان در حوزه صادرات گچ، گفت: یکی از مهم‌ترین موضوعات مطرح‌شده، تسهیل فرآیند صادرات گچ بود تا تولیدکنندگان بتوانند با سرعت و سهولت بیشتری محصولات خود را به بازارهای منطقه‌ای و جهانی عرضه کنند در این راستا، هماهنگی‌های لازم بین انجمن گچ استان، سازمان صنعت، معدن و تجارت و اداره کل بنادر و دریانوردی انجام شد تا کشتی‌های حامل بار صادراتی در بنادر استان با حداقل معطلی مواجه شوند.

شهرزاد در ادامه به بررسی وضعیت بار ملوانی و ته‌لنجی پرداخت و گفت: با توجه به اختیارات شورای مبادلات مرزی، تصمیماتی اتخاذ شد تا شناورهایی که در موعد مقرر از بنادر مورد نظر خروج داشته اند، بتوانند از مصوبات جدید برای ترخیص کالاهای خود بهره‌مند شوند.

وی همچنین به اهمیت تجارت خرد و پیله‌وری در معیشت شهروندان استان اشاره کرد و افزود: با توجه به سهمیه ۱۰ میلیون دلاری استان در این حوزه، مقرر شد عملکرد تجارت پیله‌وری در سال ۱۴۰۳ مورد بررسی قرار گیرد و برنامه‌ریزی لازم برای توسعه این بخش در سال ۱۴۰۴ انجام شود تجارت خرد یکی از مسیرهای مهم برای ایجاد اشتغال و افزایش درآمد در استان است و می‌توان با استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود، این بخش را تقویت کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان با اشاره به عملکرد صادراتی استان در سال جاری، اظهار داشت: هدف‌گذاری صادراتی استان برای سال ۱۴۰۳ حدود ۴.۱ میلیارد دلار بود که تا پایان بهمن‌ماه ۳.۶ میلیارد دلار آن محقق شده است پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که با عملکرد صادراتی استان در اسفندماه، هدفگذاری صادراتی سال ۱۴۰۳ محقق شود، که این میزان نسبت به سال گذشته افزایش قابل‌توجهی داشته است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، به لزوم توسعه زیرساخت‌های نمایشگاهی استان اشاره کرد و گفت: در این جلسه، پیشنهاد استفاده بهینه از سایت نمایشگاهی فعلی استان مطرح شد، اما در کنار آن، باید به دنبال ایجاد یک نمایشگاه بین‌المللی در شأن هرمزگان، به‌عنوان پایتخت اقتصادی کشور باشیم این مهم می‌تواند با مشارکت بخش خصوصی محقق شود و فضایی مناسب برای معرفی توانمندی‌های استان در حوزه‌های مختلف تجاری و صنعتی فراهم آورد.

شهرزاد در پایان، با تأکید بر نقش هرمزگان در توسعه صادرات غیرنفتی کشور، ابراز امیدواری کرد که با اجرای تصمیمات اتخاذشده در این جلسه، روند صادرات استان در سال آینده شتاب بیشتری بگیرد و فرصت‌های جدیدی برای فعالان اقتصادی و تجار هرمزگانی فراهم شود.

کد خبر: ۳۳۲٬۰۵۶

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha