۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۹
پساب جایگزین آب شهری در پالایشگاه تهران می‌شود

پساب جایگزین آب شهری در پالایشگاه تهران می‌شود

مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران گفت: با توجه به ناترازی آب تهران، پساب جایگزین آب شهری در پالایشگاه تهران می‌شود که که با راه‌اندازی آن ۱.۵ درصد از آب شرب تهران صرفه جویی می‌شود.

به گزارش بازار، عباس محسنی نیکوگفتار، مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران، در جریان بازدید خبرنگاران از تأسیسات پالایشگاه نفت تهران اظهار کرد: با توجه به ناترازی شدیدی که در آب تهران در پیش است یکی از پروژه‌های مهم پالایشگاه تهران تأمین آب است که این امر از طریق انتقال و پساب شهری صورت خواهد گرفت.

مدیرعامل پالایشگاه نفت تهران افزود: ظرفیت این طرح حدود ۵۲ هزار مترمکعب در روز است که با راه‌اندازی آن ۱.۵ درصد از آب شرب تهران صرفه‌جویی می‌شود.

محسنی نیکوگفتار گفت: این طرح اکنون حدود ۸۹ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و مقرر است در سه فاز راه اندازی شود.

وی با بیان اینکه فاز نخست آن فروردین ماه راه اندازی خواهد شد، گفت: فاز دوم خردادماه و فاز نهایی تا شهریورماه سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تهران با اشاره به اینکه پالایشگاه تهران پروژه‌ای دیگر در دست اجرا دارد که هدف آن کاهش مقدار گوگرد نفت‌کوره از ۳.۵ درصد به کمتر از ۰.۵ درصد است، تصریح کرد: طرح کیفی‌سازی نفت‌کوره با همکاری پژوهشگاه‌ها در حال نهایی شدن است و تا سال ۱۴۰۸ به بهره‌برداری می‌رسد. همچنین، برای تطابق با استانداردهای جدید که کاهش گوگرد به کمتر از ۰.۱ درصد را الزامی می‌کند، برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای در دست اقدام است.

مدیرعامل شرکت پالایشگاه نفت تهران همچنین از واریز هفت هزار میلیارد تومان سود مربوط به سال عملکرد ۱۴۰۲ بابت سهام عدالت به حساب شرکت سپرده‌گذاری مرکزی تسویه وجوه خبر داد و گفت: پالایشگاه تهران از سه هفته قبل سودهای مربوط به عملکرد سال گذشته سهام عدالت را واریز کرده و همانگونه که رئیس سازمان بورس اعلام کرده از امروز واریز سود به حساب ذی‌نفعان نهایی سهام عدالت انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: شرکت پالایشگاه نفت تهران یکی از ۳۶ شرکت حاضر در پورتفوی سهام عدالت است.

کد خبر: ۳۳۱٬۷۴۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha