۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۲
طرح راه اندازی قطار تهران ــ آنکارا روی میز راه‌آهن
مدیرعامل راه آهن اعلام‌کرد:

طرح راه اندازی قطار تهران ــ آنکارا روی میز راه‌آهن

مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: اگر استقبال خوبی از قطار تهران ــ وان انجام شود، در فاز بعدی قطار تهران- آنکارا را راه اندازی خواهیم‌کرد.

به گزارش بازار از راه آهن، جبارعلی ذاکری، مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: با توجه به تقاضای مردم و مسافرانی که به مقصد ترکیه سفر می‌کنند، با توافق راه آهن ایران و ترکیه بعد از پنج سال وقفه‌، قطار تهران- وان راه اندازی شد.

وی گفت: این قطار شامل هفت واگن مسافری، یک رستوران مولد و کشنده هست که حدود ۲۸۰ نفر مسافر را جابه‌جا خواهد کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه همه بلیت های این قطار به فروش رفته است، ابراز امیدواری کرد: این اقدام، گردشگری بین دو کشور را تسهیل کند.

گفتنی است قیمت بلیت این قطار ۲۶ یورو است که با تخفیفات در نظر گرفته شده، بر مبنای ارز مبادله ای و با قیمت یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عرضه می شود.

کد خبر: ۳۳۰٬۶۹۳

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha