۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۰
کاخ سفید اظهارات رئیس جمهور آمریکا درباره ایران را تکرار کرد

کاخ سفید اظهارات رئیس جمهور آمریکا درباره ایران را تکرار کرد

رویترز اعلام کرد که کاخ سفید در پاسخ به رد درخواست مذاکره رئیس جمهور این کشور از سوی ایران، بار دیگر تاکید کرد که می‌توان یا از طریق نظامی یا حصول توافق با ایران برخورد کرد.

به گزارش بازار، برایان هیوز، سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در بیانیه‌ای مدعی شد: امیدواریم که نظام ایران، مردم و بهترین منافع خود را بر ترور ترجیح دهد.

رهبر معظم انقلاب در بیانات عصر شنبه خود تاکید کردند: اصرار برخی از دولت‌های قلدر برای مذاکره، به منظور حل مسائل نیست، بلکه برای تحکّم و تحمیل توقعات خودشان است؛ جمهوری اسلامی ایران قطعاً توقعات آنها را نخواهد پذیرفت.

ایشان بیان داشتند: طرح کلی، این است که کاری کنند که جمهوری اسلامی از عهده‌ اداره معیشت مردم نتواند بربیاید و این تبعات خودش را خواهد داشت؛ تحریم‌های قدرت‌ها، در وضعیت کنونی اقتصادی ما تاثیر دارد اما این همه‌ی قضیه نیست؛ یک مشکلاتی هست که به تحریم ارتباطی ندارد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا جمعه در مصاحبه‌ای با فاکس بیزینس اعلام کرد که نامه‌ای به رهبرعالی ایران ارسال کرده و درخواست مذاکره داده است.

ترامپ در این مصاحبه بار دیگر با بیان این ادعا که می خواهد درباره توافق هسته ای جدید با ایران مذاکره کند، مدعی شد: باید کاری انجام شود زیرا ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد.

کد خبر: ۳۳۰٬۳۸۱

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha