به گزارش بازار، علی محلوجی روز شنبه افزود:۹۹ تن برنج هندی تنظیم بازار برای ماه مبارک رمضان و عید نوروز توسط مباشرین در حال جذب و توزیع است.
وی اظهار کرد: ۹۷ تن سهمیه گوشت مرغ از شرکت پشتیبانی امور دام به شهرستان کاشان اختصاص یافته، این مقدار در حال جذب و توزیع است، همچنین ۳۶ تن هم گوشت گوساله منجمد تنظیم بازار در حال جذب است.
رییس اداره جهاد کشاورزی کاشان بیان کرد: ۳۶ تن شکر صنف و صنعت هم در سامانه بازرگاه تخصیص یافته که مباشر برای خرید و توزیع در سطح شهرستان معرفی کردیم، همچنین ۴۸ تن شکر خانوار در شهرستان در حال جذب است.
محلوجی گفت:به مسئولین مربوط تاکید شده تا توزیع کالاهای اساسی از طریق فروشگاه های امین در کل شهرستان انجام شده و اطلاع رسانی لازم از طریق رسانهها و همچنین فضای مجازی صورت گرفته تا عدالت در توزیع محقق شود.
نظر شما