۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸
هواشناسی زنجان هشدار سطح نارنجی صادر کرد

هواشناسی زنجان هشدار سطح نارنجی صادر کرد

کارشناس مسوول هواشناسی استان زنجان گفت: فعالیت سامانه بارشی که از پنجشنبه شب وارد زنجان می‌شود با بارش برف و باران و وزش باد نسبتا شدید همراه خواهد شد.

به گزارش بازار، حسین سلطانی افزود:‌ آسمان اغلب مناطق استان قسمتی ابری تا ابری است که این شرایط با فعالیت سامانه بارشی و بارش های پراکنده همراه می شود.

وی یادآور شد: این سامانه از فردا تقویت می شود و فعالیت آن تا روز یکشنبه ادامه می یابد که در این مدت بارش برف در نواحی سردسیر و کوهستانی و بارش باران در مناطق گرمسیر استان پیش بینی شده است.

سلطانی با اشاره به وزش باد نسبتا شدید در استان، اظهار داشت: این شرایط در ارتفاعات و گردنه ها با وقوع کولاک همراه خواهد شد.

وی به هم استانی ها توصیه کرد: در این مدت تا حد ممکن از سفرهای غیرضروری به خصوص در مسیرهای کوهستانی استان پرهیز کنند.

سلطانی گفت: تا روز یکشنبه هفته آینده تغییرات قابل ملاحظه ای در دمای نواحی مختلف استان نخواهیم داشت اما از روز دوشنبه دما به طور قابل توجهی کاهش یافته و هوای سرد و یخبندان تا اواسط هفته آینده در استان حاکم می شود.

وی افزود: دمای فعلی شهر زنجان صفر درجه است که نسبت به روز گذشته در همین ساعت پنج درجه افزایش دارد.

این کارشناس به نوسان دمای شهرهای استان اشاره کرد و افزود: طی شبانه روز گذشته کمینه و بیشینه دمای زنجان صفر و ۹ درجه، خرمدره منفی پنج و هشت، ابهر منفی سه و ۱۰، آب‌بر پنج و ۱۸، قیدار منفی یک و چهار، سلطانیه منفی دو و ۶ و ماهنشان یک و هشت درجه سانتیگراد گزارش شده است.

استان زنجان از ۵۷ ایستگاه هواشناسی برخوردار است که کارشناسان حرفه‌ای در چهار باب از این ایستگاه‌ها به صورت شبانه روزی و در چهار ایستگاه دیگر نیز به طور ۱۲ ساعته، مستقر هستند.

داده‌های وضعیت جوی در مابقی ایستگاه‌های استان نیز به صورت خودکار جمع‌آوری می‌شود.

کد خبر: ۳۲۷٬۳۲۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha