۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۳
بارش‌ و یخبندان در راه همدان| دما به منفی ۲۰ درجه می رسد

بارش‌ و یخبندان در راه همدان| دما به منفی ۲۰ درجه می رسد

کارشناس اداره کل هواشناسی همدان گفت: سامانه بارشی از فردا پنجشنبه در استان فعال می‌شود و به تناوب تا روز دوشنبه آینده شاهد بارش عمدتا برف و در برخی مناطق باران پیش بینی می شود.

به گزارش بازار، روح‌الله زاهدی روز چهارشنبه با بیان اینکه وزش باد شدید لحظه‌ای به خصوص در روز جمعه و ساعاتی از یکشنبه پیش‌بینی می‌شود افزود: همین شرایط باعث پدیده کولاک در مسیرها و گردنه‌های مواصلاتی می‌شود و طی ساعاتی در برخی مناطق مستعدتر دیگر پدیده مه را شاهد هستیم.

وی اظهار کرد: شدت بارش‌ها طی شنبه‌ شب تا روز یکشنبه از کیفیت و میزان بیشتری برخوردار است، به خصوص در بخش‌هایی از دامنه ارتفاعات مثل دامنه الوند، نوار جنوبی و نوار شمالی استان شرایط بهتری برای بارش دارند.

کارشناس اداره کل هواشناسی همدان با اشاره به اینکه در نیمه دوم هفته آینده هوای سرد غالب است، ادامه داد: طی روزهای سه‌شنبه تا پنجشنبه هفته آینده هوای سردی را در استان داریم و دماهای کمینه به منفی ۱۸ و ۲۰ درجه سانتیگراد می‌رسد.

زاهدی بیان کرد: امروز /چهارشنبه/ در برخی مناطق هوای سردی را داشتیم و دما در ایستگاه فرودگاه همدان منفی ۹ و پنج درجه سانتیگراد بالای صفر بود.

وی یادآور شد: دمای کمینه در فامنین نیز منفی ۱۴ درجه سانتیگراد گزارش شد و دیروز در گرم‌ترین ساعات اسدآباد با ۱۱ درجه بیشترین دمای ثبت شده در استان بود.

کارشناس اداره کل هواشناسی همدان گفت: امروز رفته رفته از برودت هوا کاسته می‌شود و ابرهایی را نیز در آسمان استان شاهد هستیم.

کد خبر: ۳۲۷٬۱۲۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha