به گزارش بازار، احمد محمدی روز شنبه اظهار کرد: اکنون حدود هشت شرکت خصوصی و تعاونی متقاضی واگذاری کشتارگاه صنعتی دام ایلام هستند.
وی افزود: شورای نظارتی استان از این متقاضیان خواستار ارائه طرح و برنامه و مستندهای لازم شده است.
مدیرکل پشتیبانی امور دام ایلام یادآور شد: این شورا با بررسی برنامه های پیشنهادی و مستندهای متقاضیان نسبت به فروش یا اجاره کشتارگاه به متقاضیان تصمیم گیری میکند.
وی بیان کرد: توان مالی، فنی، علمی، تخصصی و همچنین اهلیت متقاضی بررسی و به تایید شورای نظارتی برسد.
محمدی ادامه داد: خروجی نشست شورای نظارتی که در روزهای آینده برگزار خواهد شد، به سازمان پشتیبانی امور دام کشور گزارش میشود.
وی تاکید کرد که این سازمان نیز با بررسی خروجی جلسه شورای نظارتی ایلام، تصمیم گیری نهایی در خصوص سرنوشت کشتارگاه صنعتی دام را اعلام می کند.
محمدی اضافه کرد: شرکت پشتیبانی امور دام حقوق کارگران این کشتارگاه را به مدت ۶ ماه پرداخت کرده است.
کشتارگاه صنعتی ایلام با وجود ظرفیتهای بزرگ خود، در پنج سال گذشته به یک پروژه بلاتکلیف و نیمهفعال تبدیل شده است، حالا با ورود دستگاههای دولتی به این مسأله، ممکن است تغییرهای جدیدی در روند بهرهبرداری و مدیریت این کشتارگاه ایجاد شود.
در پنج سال گذشته، کشتارگاه صنعتی ایلام تنها به صورت نیمه فعال و مقطعی فعالیت کرده است.
استان ایلام با دارا بودن ۹۱۸ واحد پرورش دام سبک و سنگین شامل گاو شیری، گوساله و بره، شامل ۳۰۱ واحد پرورش دام سبک و سنگین صنعتی با ظرفیت ۵۰ هزار و ۴۹۵ رأس و ۶۱۷ واحد نیمه صنعتی فعال، ظرفیت بالایی در زمینه تولید گوشت و محصولات دامی دارد.
فعالیت ۶۲ گاوداری شیری صنعتی با ظرفیت ۲ هزار و ۹۵۵ رأس، ۲۳۴ واحد گاوداری نیمه صنعتی با سه هزار و ۱۳۸ رأس، ۱۶۰ واحدپرواربندی گوساله صنعتی با ظرفیت ۱۹ هزار و ۳۹۰ رأس و ۳۸۳ واحد نیمه صنعتی با ظرفیت ۱۲ هزار و ۷۹۹ رأس و ۷۹ واحد پرواربندی بره با ظرفیت ۲۸ هزار و ۱۵۰ رأس از دیگر ظرفیت های این استان به شمار میرود.
نظر شما