۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۴
مقامات لبنانی: اسرائیل تا یک هفته دیگر باید از خاک ما خارج شود

مقامات لبنانی: اسرائیل تا یک هفته دیگر باید از خاک ما خارج شود

در حالی که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی «بنیامین نتانیاهو» خواستار تعویق زمان خروج نظامیان این رژیم از لبنان شده، مقامات لبنانی بر خروج ارتش رژیم صهیونیستی تاکید دارند.

به گزارش بازار، منابع رسمی لبنانی، امروز (سه‌شنبه)، به روزنامه «العربی الجدید» خبر دادند این کشور بر عقب‌نشینی کامل نیروهای رژیم صهیونیستی تا روز ۱۸ فوریه (یک هفته دیگر) تاکید دارد و هر گونه تمدید جدید این مهلت را نمی‌پذیرد.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اخیرا ادعا کرده است ارتش لبنان تحرکات حزب‌الله در مناطق جنوبی این کشور را محدود نکرده، ازاین‌رو این رژیم خواستار تمدید دوباره زمان عقب‌نشینی از خاک لبنان است.

منابع یادشده که اشاره‌ای به نام آن‌ها نشده، در گفت‌وگو با العربی الجدید خبر دادند تماس‌های فشرده‌ای برای تاکید بر خروج ارتش اسرائیل به‌ویژه با طرف آمریکایی در جریان است.

این منابع همچنین اظهار داشتند هرگونه تاخیر در عقب‌نشینی اسرائیل از خاک لبنان ثبات منطقه را تهدید می‌کند و اسرائیل باید به توافق آتش‌بس پایبند باشد.

بیروت و تل‌آویو در ماه نوامبر سال گذشته میلادی بعد از حدود یک سال جنگ توافق آتش‌بس امضا کردند.

یکی از بندهای این توافق خروج تدریجی ارتش اسرائیل از خاک لبنان طی ۶۰ روز بود. اما تل‌آویو علی‌رغم اتمام مهلت ۶۰روزه، به آن‌ پایبند نبود و خواستار تمدید مهلت خروج شد.

به دنبال کمکش‌های ایجادشده بر سر این مسئله، آمریکا و لبنان این مهلت را تا ۱۸ ماه فوری جاری تمدید کردند؛ اما رژیم صهیونیستی مجددا خواستار تمدید زمان عقب‌نشینی شد.

کد خبر: ۳۲۵٬۸۱۸

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha