۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۴
کف بازار هیچ معامله ای صورت نمی گیرد؛ پس چرا قیمت دلار بالا می رود؟

کف بازار هیچ معامله ای صورت نمی گیرد؛ پس چرا قیمت دلار بالا می رود؟

روزنامه شهرداری تهران با انتقاد از افزایش شدید قیمت دلار و سکه نوشت: کارشناسان اقتصادی می‌گویند رشد قیمت‌هایی که در فضای مجازی آغاز شده ‌، دلیل اقتصادی ندارد و سیاسی است.

به گزارش بازار،‌ روزنامه همشهری نوشت: درحالی‌که اتفاق تازه‌ای در اقتصاد کشور رخ نداده ،عده‌ای با قیمت‌سازی‌ مجازی به‌دنبال افزایش شدید قیمت طلا و سکه هستند.

افزایش قیمت طلا و دلار در کانال‌های تلگرامی امنیت روانی جامعه را به خطر انداخته است.

بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد کف بازار هیچ معامله‌ای صورت نمی‌گیرد و خریداران کاملا از بازار خارج شده‌اند و فروشندگان مجازی در حال خالی‌فروشی هستند. کارشناسان اقتصادی معتقدند باتوجه‌به ثبات در قیمت‌های جهانی، افزایش ناگهانی قیمت طلا و سکه در بازار دلیل اقتصادی ندارد. درگذشته نیز عده‌ای با اهداف سیاسی و از طریق کانال‌های تلگرامی و فضای مجازی با قیمت‌سازی‌ به‌دنبال فشار به تصمیم‌گیران کشور بوده‌اند.

کارشناسان اقتصادی می‌گویند رشد قیمت‌هایی که در فضای مجازی آغاز شده ‌، دلیل اقتصادی ندارد و سیاسی است. وزارت اقتصاد و بانک مرکزی باید همه ابزارهای خود را برای کنترل قیمت‌ها به میدان بیاورند تا از افزایش قیمت بیشتر طلا و سکه که با روح و روان مردم بازی می‌کند جلوگیری شود.

کد خبر: ۳۲۵٬۴۹۰

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha