به گزارش خبرنگار بازار، علی اکبر علیزاده برمی ظهر شنبه در نشست شورای اداری دامغان با موضوع افتتاح پروژه های دهه فجر با حضور استاندار سمنان و به میزبانی شرکت شهرک های صنعتی دامغان از آمادگی طرح آبرسانی سرکویر برای بهره برداری خبر داد.
وی با بیان اینکه آبرسانی به سرکویر با یک هزار میلیارد ریال اعتبار بزرگترین طرح آبرسانی شمالشرق کشور است، افزود: این طرح در مراحل نهایی قرار داشته و به زودی به بهره برداری خواهد رسید.
نماینده دامغان در مجلس شورای اسلامی همچنین از افزایش حجم سرمایه گذاری صنعتی و واگذاری اراضی در شهرک ها و نواحی صنعتی این شهرستان خبر داد و گفت: حمایت از سرمایه گذاران در بخش های مختلف صنعتی، فرآوری و تولیدی و ... در اولویت شهرستان قرار دارد.
علیزاده برمی با بیان اینکه فضای شهرک و نواحی صنعتی از ۳۳۰ هکتار به یکهزار و ۳۰۰ هکتار افزایش یافته و این نشان می دهد که شرایط و زیرساخت ها برای توسعه سرمایه گذاری در شهرستان مساعد شده است، افزود: بیش از ۱۰۰ کارخانه و واحد تولیدی در شهرک و نواحی صنعتی شهرستان فعال هستند.
وی با بیان اینکه استقرار واحد های صنعتی در دامغان توانسته توسعه خوبی را به منطقه بیاورد، افزود: طبق آمارها رشد بزرگترین کارخانه فروسیلیس خاورمیانه امروز در دامغان فعالیت دارد و این نشان از توانمندی های صنعتی شهرستان است.
نماینده دامغان در مجلس شورای اسلامی به عدم گازرسانی به منطقه سرکویر دامغان هم انتقاد کرد و افزود: دولت ها وعده گاز رسانی به روستاهای منطقه را داده اند اما عملیاتی در این زمینه صورت نگرفته است لذا از استانداری سمنان می خواهیم در این زمینه اقداماتی را صورت دهد.
نظر شما