۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۳
قراردادهای مسکونی دو ساله منعقد شده، اما ۱۳ ساله ساخته می‌شوند

قراردادهای مسکونی دو ساله منعقد شده، اما ۱۳ ساله ساخته می‌شوند

نایب رئیس انجمن نخبگان علمی گفت: بسیاری از پروژه‌های مسکونی در کشور با قراردادهای دوساله منعقد شده، اما ۱۳ ساله ساخته می‌شوند که در این زمینه باید بخش خصوصی وارد شود.

به گزارش بازار، سعید محمد نایب رئیس انجمن نخبگان علمی در همایش صنعت ساختمان گفت: چیزی که نجات می دهد ساختمان را بخش خصوصی است باید برای بخش خصوصی انگیزه ایجاد کنیم و سد و موانع را برداریم در صورتی که بخش خصوصی وارد عرصه شود باید برای آنها انگیزه ایجاد کنیم و تمامی بورکراسی های اداری را در این حوزه برداریم.

او گفت: بسیاری از سازندگان و بخش خصوصی با دلیل اینکه دستگاه ها سنگ اندازی می‌کنند واحدهای را که ساخته اند به فروش نمی‌رسانند و اعلام می‌کنند نگهداشتن این واحدها برای ما صرفه اقتصادی بیشتری دارد.

وی بیان کرد: بسیاری از پروژه‌های مسکونی با قراردادهای دوتا سه ساله منعقد می شود اما مدت زمان ساخت آنها ۱۳تا ۱۴سال به طول می کشد که همین امر برای سازندگان طولانی شده است‌.

وی ادامه داد: بسیاری از پروژه‌های عمرانی و حمل ونقلی را می توان از طریق اوراق و واگذاری به مردم تامین مالی کرد به طوری که‌ در پروژه‌ آزاد راه غدیر با واگذاری اوراق به مردم تامین مالی شد و ظرف مدت دو سال ساخته شد.

کد خبر: ۳۲۴٬۶۲۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha