۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۲
زنجان می تواند در بخش سرمایه‌گذاری خارجی رشد کند
رییس سازمان انرژی اتمی ایران:

زنجان می تواند در بخش سرمایه‌گذاری خارجی رشد کند

زنجان- رییس سازمان انرژی اتمی ایران، گفت: استان زنجان می تواند در بخش سرمایه‌گذاری خارجی رو به رشد باشد و همچنین شهرستانهای ابهر و خرمدره از ظرفیت‌هایی بالایی برخوردار هستند.

به گزارش خبرنگار بازار، محمد اسلامی روز سه شنبه در حاشیه افتتاح طرحهای تولیدی شهرستان ابهر در جمع خبرنگاران با تبریک ایام الله دهه فجر، گفت: افتتاح های تدارک دیده شده در استان زنجان برای این ایام از جنس اهتمام در جهت رشد و پیشرفت استان زنجان است.

وی به احیای چند کارخانه در استان زنجان که از گذشته به دلایلی راکد مانده بود اشاره کرد و بیان داشت:‌ علاوه بر وارد شدن این کارخانه ها به چرخه تولید، ظرفیت‌های جدیدی ایجاد شده است که به ارتقای توان تولید و خودکفایی کشور کمک می کند.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: افتتاح طرح‌های مختلف در ایام دهه فجر، پیام آور پیشرفت و توسعه کشور و موجب ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان است.

اسلامی تاکید کرد: شرایط اجتماعی مطلوب، امنیت روانی را برای سرمایه‌گذاری ایجاد می‌کند و این موارد جاذبه‌هایی است که در استان زنجان وجود دارد و این استان توانسته است با اتکای به آنها سرمایه ها را جذب کند.

وی با بیان اینکه استان زنجان می تواند در بخش سرمایه‌گذاری خارجی رو به رشد باشد، افزود: این استان و به خصوص شهرستانهای ابهر و خرمدره از ظرفیت‌هایی بالایی در بخش های مختلف برخوردار است و سهم خوبی در بازار ایران دارد.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران، حجم بالای صادرات را از نکات برجسته این استان یاد کرد و بیان داشت: ظرفیت‌های استان و امنیت حاکم در زنجان پشتوانه محکم و مناسبی برای سرمایه‌گذاران است.

کد خبر: ۳۲۴٬۵۹۵

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha