به گزارش بازار، مصرف بالای بنزین در کشور مهمترین عامل در بروز ناترازی در این بخش است که توسعه استفاده از سوخت سیانجی می تواند کمک موثری در مدیریت مصرف بوده و کاهش مصرف بنزین را به همراه آورد.
کرامت ویس کرمی در گفت و گویی اظهار کرد: با توجه به اینکه حجم مصرف بنزین زیاد است، به دنبال آن هستیم تا متنوع سازی سبد سوختی کشور را عملیاتی کنیم؛ در این زمینه باید به سوخت سیانجی بیشتر توجه کنیم و سهم آن را در سبد سوخت بالا ببریم.
مصرف سیانجی طی ۱.۵ سال گذشته از ۲۳ میلیون مترمکعب به ۱۹ میلیون مترمکعب کاهش یافته است
ویس کرمی ادامه داد: البته برای آن زیرساخت و ظرفیت خوب وجود دارد، اما شرایطی ایجاد شده که اکنون مصرف سیانجی در کشور پایین است به همین دلیل به دنبال این هستیم که افزایش مصرف را در ناوگان داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با اشاره به ظرفیت بسیار مطلوب سوخت سیانجی در کشور خاطرنشان کرد: امکان عرضه روزانه ۴۰ میلیون مترمکعب سیانجی در کشور وجود دارد با این حال، مصرف سیانجی طی یک سال و نیم گذشته از ۲۳ میلیون مترمکعب به ۱۹ میلیون مترمکعب کاهش یافته است. برای رفع این مساله باید ناوگان خودرویی دوگانهسوز توسعه یابد.
ویسکرمی افزود: در حوزه تبدیل خودروهای عمومی با اولویت وانتبارها بر مبنای مصوبه شورای اقتصاد، قراردادی با هشت شرکت امضا و ۴۰۰ کارگاه در سطح کشور به منظور تبدیل خودروهای تکسوز عمومی به خودروهای دوگانهسوز تجهیز و حدود ۳۴۰ هزار دستگاه خودرو تکسوز به خودرودوگانه سوز تبدیل شد که هماکنون این طرح بهدلیل عدم پرداخت مطالبات پیمانکاران متوقف شده است.
وی با بیان اینکه سامانه ثبتنام تبدیل خودروهای عمومی تکسوز به دوگانهسوز بهزودی باز میشود، گفت: مطابق با مصوبه شورای اقتصاد در مجموع ۹۶۰ هزار دستگاه خودرو با ثبتنام در این سامانه به خودرو دوگانهسوز تبدیل میشوند و تا یک ماه آینده نیز قراردادهای لازم با شرکتهای خودروساز امضا میشود.
نظر شما