۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۱
عارف: با محتکرین کالاهای اساسی مردم قویاً برخورد می‌کنیم

عارف: با محتکرین کالاهای اساسی مردم قویاً برخورد می‌کنیم

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دولت ورود جدی و قطعی برای نظارت و برخورد با سوءاستفاده‌کنندگان و احتکارکنندگان کالاهای اساسی موردنیاز مردم در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز خواهد داشت.

به گزارش بازار، محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه ستاد تنظیم بازار که با حضور وزرای صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، دادگستری و فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس‌کل بانک مرکزی، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، دبیر هیئت دولت، سخنگوی دولت و مسئولان دستگاه‌ها برگزار شد، با قدردانی از نهادهای نظارتی در راستای ایجاد امنیت اقتصادی در کشور، برخورد با محتکرین و رهاسازی کالاها و محصولات کشاورزی در روزهای گذشته بر ضرورت نظارت جدی بر بازار شب عید تأکید کرد.

وی با تأکید بر نظارت، رصد و پیگیری مستمر قیمت‌ها کالاها و محصولات مورد نیاز مردم با کمک نهادهای نظارتی و اتاق اصناف تصریح کرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، دولت ورود جدی و قطعی برای نظارت و برخورد با سوءاستفاده‌کنندگان و ذخیره‌کنندگان کالاهای اساسی مردم خواهد داشت.

در این جلسه مصوب شد کارگروه تخصصی کشاورزی ستاد تنظیم بازار در راستای نظارت بیشتر بر بازار اقلام خوراکی تشکیل شود.

همچنین مقرر شد با پیشنهاد وزیر جهاد کشاورزی و تصویب ستاد تنظیم بازار در مواقع ضرورت نسبت به اعلام محدودیت حداکثر سه‌ماهه برای صادرات کالاها و وضع عوارض اقدام شود.

در این جلسه تأکید شد با توجه به اقدامات دولت و ستاد تنظیم بازار در راستای فراوانی و تأمین کالاهای مورد نیاز و اساسی مردم در بازار، با اخلالگران ویژه در فضای مجازی برخوردهای لازم انجام می‌شود.

کد خبر: ۳۲۴٬۳۰۹

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha