۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۲
تعمیرات اساسی واحد ۳ بخار نیروگاه بندرعباس آغاز شد
مدیرعامل نیروگاه برق بندرعباس:

تعمیرات اساسی واحد ۳ بخار نیروگاه بندرعباس آغاز شد

بندرعباس- مدیرعامل نیروگاه بندرعباس از آغاز تعمیرات اساسی واحد شماره سه بخار این نیروگاه باهدف افزایش تولید، پایداری و راندمان خبر داد.

به گزارش بازار به نقل از روابط عمومی نیروگاه برق بندرعباس، محمدعقیل عامری سیاهویی هدف از تعمیرات اساسی این واحد را رفع موانع تولید برای بالا بردن راندمان و افزایش تولید و آمادگی برای پیک تابستان سال آینده عنوان کرد و گفت: طبق برنامه زمان‌بندی مدت‌زمان انجام این عملیات ۱۲۰ روز است که پس از به‌مدار آمدن این واحد، ۲۸۰ مگاوات‌ساعت انرژی به شبکه سراسری افزوده خواهد شد.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس در ادامه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت ایثارگران این واحد نیروگاهی، اضافه کرد: باتوجه به برنامه‌ریزی ۱۲ هزار و ۵۰۰ ساعته تعمیراتی واحدهای چهارگانه بخار این نیروگاه از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون، تعمیرات طبق برنامه زمان‌بندی انجام و واحدها در موعد مقرر به مدار تولید بازگشته تا در آستانه پیک تابستان ۱۴۰۴ بتوان به تولید حداکثری انرژی رسید.

وی اشاره کرد: برنامه تعمیرات به گونه‌ای پیش‌بینی شده که عملیات براساس زمان‌بندی مشخص، در اول تابستان ۱۴۰۴ به پایان رسیده و تمامی واحدها با حداکثر توان ، شاهد تولید ۱۰۰۰ مگاوات در ساعت باشیم.

سهیل حاج ابراهیمی سرپرست معاونت تعمیرات و نگهداری نیروگاه بندرعباس در ادامه اضافه کرد: در جریان تعمیرات این واحد اقداماتی از قبیل: تعمیرات اساسی (سیستم سوخت و مشعلها و سوت بلوئرها و تعمیرات دیفیوزرها، پمپ ها و فن های سیکل و بویلر و اورهال لانگستروم، توربین و ژنراتور)، ترمیم مسیرهای ورودی و خروجی کندانسور، رفع نشتی از هیترهای فشار قوی ، تعمیرات اساسی تاسیسات کنار دریا انجام خواهد شد.

حاج ابراهیمی خاطرنشان کرد: همچنین تعمیرات بخش الکتریکال و تعمیرات اساسی تجهیزات ابزار دقیق، سندبلاست و پوشش تجهیزات توربوسیکل و بویلر، تعمیرات کندانسور و کولر آب خنک کن(پوشش تیوب شیت لوله های کندانسور، آند گذاری کندانسور و کولرها) و فعالیت‌های پشتیبانی فنی و کامیشینینگ در این بازه زمانی ۱۲۰ روزه انجام خواهد شد.

سرپرست معاونت تعمیرات و نگهداری نیروگاه بندرعباس تصریح کرد: در کنار بخشهای مربوط به تعمیرات اساسی واحد سه بخار، پروژه‌های اصلاحی در جهت افزایش تولید، پایداری و راندمان شامل تعمیرات بخش پرشر پارت بویلر و تعویض باندل های اکونومایزر، تعویض اکسپنشنها و باز سازی بدنه بویلر و تعویض کانال دود کش و داکت GRFan واحد سه، تعمیرات لانگستروم ها، بازسازی روتور LP و شستشوی شیمیایی لوله‌های کندانسور، تعویض موردی لوله های کندانسور انجام خواهد شد.

گفتنی است، نیروگاه بندرعباس با دارا بودن چهار واحد بخار و دو واحد گازی به‌ظرفیت یک‌هزار و ۳۲۰ مگاوات نقش مهمی در پایداری شبکه سراسری برق ایفا می‌کند.

کد خبر: ۳۲۴٬۰۰۷

اخبار مرتبط

اخبار رمزارزها

    برچسب‌ها

    نظر شما

    شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • مهدی ابراهیمی FI ۱۰:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
      0 0
      تا همین چند وقت پیش ما داشتیم یه نابغه بندرعباسی که اتفاقا یکی از دوستان نزدیک بنده بود که بحران ناترازی برق با چند ایده قطعی یکجا حل کرده بود اما مسولین هرمزگان توجهی بهش نکردن ایشون هم رفت آمریکا الان اونجا از روی اختراعتش استفاده میکنن. https://www.aparat.com/v/prcaw0c تو فیلم بالا یکی از بهترین و جدیدترین راه حل های رفع ناترازی برق و آب بدون هیچ آلایندگی توسط اون نخبه بندرعباسی اختراع کرده بود که با احداث سد بزرگ بر روی آب دریا نیروگاه بزرگ تولید برق و همچنین آب شیرین کن زده که فوق العاده ایده منحصر بفرد و راه گشایی بود. تو لینک زیر همون نخبه بندرعباسی مجددا فقط با استفاده از نیروی جاذبه زمین یه نیروگاه بزرگ دیگه الان توی سیاتل آمریکا ساخته که توان خروجی خیلی بالایی داره. واقعا ایده های فوق العاده ای ارایه کرده بودن که اینجا ازش استفاده نکردن. افسوس https://www.aparat.com/v/qksc961